Ο επίλογος της σύντομης θητείας του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο του Ολυμπιακού γράφτηκε το μεσημέρι. Ο Γεωργιανός τεχνικός πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους», κάτι που είχε διαφανεί από τη Δευτέρα, μετά τα όσα είχε πει ο Σωκράτης Κόκκαλης στη συνάντηση με τους εκπροσώπους των οργανωμένων φιλάθλων.

Η διαδικασία έκδοσης του διαζυγίου ήταν συνοπτική, αφενός λόγω του χαμηλού συμβολαίου του Κετσπάγια, αφετέρου επειδή φημολογείται ότι υπάρχει όρος σύμφωνα με τον οποίο σε ενδεχόμενη απομάκρυνσή του παίρνει ένα πολύ μικρό ποσό ως αποζημίωση. Στον πάγκο της ομάδας μέχρι νεωτέρας θα κάθεται ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ο οποίος μέχρι πρότινος εκτελούσε χρέη κατασκόπου στην ομάδα του Πειραιά, ενώ βοηθός του θα είναι ο Ανδρέας Νινιάδης. Η συγκεκριμένη λύση πάντως είναι προσωρινή.

Για... μόνιμες λύσεις έχουν αρχίσει ήδη να κυκλοφορούν διάφορα σενάρια. Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί-δίχως να έχει επιβεβαιωθεί το παραμικρό-είναι αυτά του Ιταλού Λουτσιάνο Σπαλέτι και του Ισπανού Κίκε Φλόρες, που εργάζονταν σε Ρόμα και Μπενφίκα μέχρι πρότινος.

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Τιμούρ Κετσπάγια. Την τεχνική ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνει προσωρινά ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Βοηθός του κ. Μπάντοβις θα είναι ο Ανδρέας Νινιάδης», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση, που εκδόθηκε λίγο πριν τις 12:00.

«Καθαρή» η μαγνητική του Νταρμπισάιρ

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ματ Νταρμπισάιρ. Η μαγνητική τομογραφία που έβγαλε ο επιθετικός του Ολυμπιακού μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στους προσαγωγούς το τελευταίο διήμερο ήταν «καθαρή». Αυτό σημαίνει πως ο Άγγλος στράικερ θα είναι σύντομα στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας των «ερυθρολεύκων». Υπενθυμίζεται πως σε πρώτη φάση ο Νταρμπισάιρ είχε αποκλειστεί από την αποστολή για τον πρώτο αγώνα των ομίλων του Champions League απέναντι στην Άλκμααρ.

Την αποστολή αποτελούν οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντιόγκο, Ντομί, Ντουντού, Γκαλίτσιος, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Μήτρογλου, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Στολτίδης, Τοροσίδης, Ζαϊρί, Ζεβλάκοφ. Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League θα ολοκληρωθεί αύριο με απογευματινή προπόνηση (19:30) στου Ρέντη. Δεν αποκλείεται ο Σωκράτης Κόκκαλης να περάσει απόψε από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη και να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube