Στη δημιουργία φάσεων επικεντρώθηκαν οι παίκτες της Λάρισας στην προπόνηση αφού είναι το κομμάτι που υστερούν από την αρχή της περιόδου. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είπε στους ποδοσφαιριστές του να κυνηγήσουν το γκολ στον αγώνα με την Ξάνθη. Ο τεχνικός των «βυσσινί» τόνισε στους παίκτες του ότι δεν πρέπει να κάνουν βιαστικές επιθέσεις.

Στη διάθεσή του ο 41χρονος προπονητής θα έχει τους Ιγκλέσιας και Βλασόπουλος οι οποίοι έχουν επανέλθει πλήρως.
Αντίθετα εκτός αποστολής στον αγώνα της Κυριακής θα είναι ο Γιαννακόπουλος και ο Αμπού Χατζίρα που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και είναι πιθανό να είναι έτοιμοι στον αγώνα με τον Πανθρακικό.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ περιμένει και την επιστροφή των διεθνών έτσι ώστε να καταλήξει στα πρόσωπα αλλά και στο σχήμα που θα παρατάξει στον κρίσιμο αγώνα κόντρα στην Ξάνθη.

* Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης, θα παραθέσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου – ενόψει και του κυριακάτικου αγώνα με την Ξάνθη – την Πέμπτη στις 13:30, στην αίθουσα Τύπου του Σταδίου «Αλκαζάρ».

Επιμέλεια: Εμμανουέλα Σταματοπούλου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έκανε μία νίκη στο Champions League και μετά άρχισε τις γκέλες στο πρωτάθλημα…»

Αθανασίου: «Θα μπορούσε να έχει καλύτερη μοίρα ο Παναθηναϊκός, λείπει ένας… Παντελίδης από το ρόστερ»

ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός: Παράδοση, σκορ και σερί που «δείχνουν» ντέρμπι στην Τούμπα

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

Παγκάκης: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει τους στόχους του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντινίδης: «Άλλο ματς από αυτό της Λεωφόρου-Να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ζίβκοβιτς: «Με πάθος και ενέργεια για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Καραπαπάς κατά διαιτησίας: «Μπερδέψατε την καλή μας πρόθεση με κάτι άλλο»

«Βράζουν» στον Ολυμπιακό, άδεια στους παίκτες και πρεμιέρα Ελ Κααμπί στο Κόπα Άφρικα