Το σήριαλ που άρχισε να εξελίσσεται μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε πριν λίγες μέρες ο Ταιγκερ Γουντς, φαίνεται πως θα έχει πολλά επεισόδια ακόμη. Όπως μετέδωσε πριν από λίγο το πρακτορείο Reuters, μια γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το σπίτι του πρωταθλητή του γκολφ σε νοσοκομείο της Φλόριντα. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των αμερικανικών καναλιών, στις 2.30 τα ξημερώματα το Κέντρο Άμεσης Βοήθειας δέχθηκε κλήση από την οικία Γούντς, για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες σε γυναίκα αγνώστων στοιχείων. Λίγο αργότερα μεταδόθηκαν και πλάνα που παρουσιάζουν τη γυναίκα να φτάνει στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία για την κατάσταση της και την ταυτότητα της.
Στο τέλος Νοεμβρίου, ο Γουντς είχε επίσης μεταφερθεί στο νοσοκομείο όταν έξω από το σπίτι του έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να πέσει σε δέντρο που βρισκόταν σε διπλανό σπίτι. Μάλιστα σύμφωνα με τη σύζυγο του, η ίδια αναγκάστηκε να σπάσει το τζάμι του αυτοκινήτου με ένα μπαστούνι του γκολφ προκειμένου να απεγκλωβίσει τον 33χρονο πρωταθλητή. Κάποιοι συνέδεσαν το ατύχημα με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα, δυο μέρες νωρίτερα, για εξωσυζυγική σχέση του Γουντς. Αργότερα κυκλοφόρησαν φήμες πως το ατύχημα προήλθε έπειτα από υπερβολική χρήση φαρμάκων από τον Γούντς σε συνδυασμό με την κατανάλωση αλκοολ.
Οι αποκαλύψεις ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα και άλλα ονόματα γυναικών ήρθαν στην επιφάνεια , που επιβεβαίωναν τη σχέση τους με τον Αμερικανό γκολφερ. Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από την Αμερική, η σύζυγος του Γουντς έχει εγκαταλείψει τη συζυγική στέγη και ζει πλέον μόνη με τα δυο παιδιά τους σε κοντινό σπίτι.