Επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα στο τουρνουά τένις των 585.000 δολαρίων «JP Morgan Chase Open» που διεξάγεται στο Λος Άντζελες. Η Λένα Δανιηλίδου προκρίθηκε στους «32» του απλού νικώντας σε αγώνα για τον α’ γύρο τη Μαρία Εμιλία Σαλέρνι.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια νίκησε την αντίπαλό της από την Αργεντινή με 7-6, 7-5 και έτσι εξασφάλισε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του τουρνουά. Εκεί θα αντιμετωπίσει τη Ρωσίδα, Σβετλάνα Κουζνέτσοβα που είναι το Νο 4 στην παγκόσμια κατάταξη και πέρασε στους «32» μάλιστα χωρίς αγώνα.

Αυτή την επιτυχία της η Λένα Δανιηλίδου, δεν μπόρεσε να την επαναλάβει και στον β’ γύρο του διπλού σ’ αυτό το τουρνουά. Η Ελληνίδα αθλήτρια με την Σβετλάνα Κουζνέτσοβα στο πλευρό της αντιμετώπισε στη φάση των «16» τις Κοντσίτα Μαρτίνεθ/ Βιργκινία Ρουάνο Πασκουάλ αλλά ηττήθηκαν με 6-2, 6-2 και έτσι δεν μπόρεσαν να προκριθούν στους προημιτελικούς του διπλού.

Επιμέλεια: Κώστας Ιωάννου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube