Κάποιες φορές τα λόγια είναι όντως περιττά. Μέσα από φωτογραφίες λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές του 2009.

Το www.sport-fm.gr θυμάται μαζί σας τα γεγονότα που έμειναν στη μνήμη μας για την χρονιά που φεύγει από τον ελληνικό αθλητισμό.

(photo: Action Images)


22 Φεβρουαρίου: Ο Παναθηναϊκός κερδίζει 80-70 τον Ολυμπιακό στον τελικό του κυπέλλου μπάσκετ και κατακτά τον πρώτο από τους τρείς τίτλους της σεζόν.



25 Φεβρουαρίου: O Γιώργος Καραγκούνης ανοίγει το σκορ για τον Παναθηναϊκό μέσα στο Μαδριγάλ κόντρα στη Βιγιαρεάλ για τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.



2 Μαΐου: Ο Νταρμπισάιρ ισοφαρίζει σε 3-3 στον τελικό του κυπέλλου Ολυμπιακός-ΑΕΚ.



3 Μαΐου: Ο Σισκάουσκας αστοχεί στο τρίποντο για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Παναθηναϊκός στέφεται πρωταθλητής Ευρώπης στο Final 4 του Βερολίνου.



9 Μαΐου: Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς σηκώνει το κύπελλο του πρωταθλητή για τον Ολυμπιακό, στην τελευταία του αγωνιστική σεζόν αφού στο τέλος της αποσύρθηκε.



1 Ιουνίου: Ο Παναθηναϊκός κατακτά το πρωτάθλημα στο μπάσκετ κόντρα στον Ολυμπιακό και πετυχαίνει το triple crown.



6 Ιουνίου: Νίκος Νοτιάς και Νίκος Θανόπουλος παραχωρούν μια από τις πολλές φετινές συνεντεύξεις Τύπου της ΑΕΚ. Τα προβλήματα όμως παραμένουν.



26 Ιουλίου: Η Εθνική μπάσκετ Νέων Ανδρών κερδίζει την Γαλλία στον τελικό της Ρόδου και κατακτά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.



18 Σεπτεμβρίου: Ο Νίκος Ζήσης ευστοχεί στη βολή, κάνει το 76-74 και δίνει τη νίκη στην Εθνική μπάσκετ κόντρα στην Τουρκία και μαζί το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ.



18 Νοεμβρίου: Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης πετυχαίνει το γκολ που δίνει τη νίκη στην Εθνική ποδοσφαίρου μέσα στην Ουκρανία και σφραγίζει το εισιτήριο για τελικά του Μουντιάλ.



9 Δεκεμβρίου: Ο Ολυμπιακός με γκολ του Λεονάρντο κερδίζει την Άρσεναλ και δίνει ραντεβού στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.



16 Δεκεμβρίου: Ο Τζιμπρίλ Σισέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Παναθηναϊκός κερδίζει την Ντιναμό και προκρίνεται στους 32 του Europa League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube