Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Αφρουδάκη. Ο έμπειρος φουνταριστός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στην οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης, που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες μέρες, και μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.
Ο Γιώργος Αφρουδάκης αναμένεται να δώσει το «παρών» στον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ν.Ο. Λάρισας για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο της Α1 Ανδρών προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής ώστε να είναι πιο έτοιμος ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων στην Ευρωλίγκα.

Ο Χρήστος Αφρουδάκης έχει πονόλαιμο, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, όμως ενδεχομένως να προφυλαχθεί στο παιχνίδι με τη Λάρισα ώστε να είναι πανέτοιμος για το ματς με την Παρτιζάν. Άλλωστε, όπως δήλωσε και ο τεχνικός των Πειραιωτών, Βαγγέλης Πάτερος:«μπορεί την Τετάρτη να έχουμε έναν ακόμη αγώνα για την Α1 με τη Λάρισα, αλλά είναι σίγουρο ότι το μυαλό μας βρίσκεται και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Παρτιζάν, όπου θα πρέπει να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι».
Στο μεταξύ, η σερβική ομάδα πήρε την έβδομη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες στην Ιντερλίγκα. Η Παρτιζάν επιβλήθηκε 12-6 της ουγγρικής Εγκερ, έχοντας προηγηθεί με 5-0 και 9-1, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Επιμέλεια: Τάκης Παναγιωτακάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube