Σε επέμβαση κήλης και προστάτη υποβλήθηκε την Τετάρτη ο Ότο Ρεχάγκελ. Η διαδικασία, που ήταν απόλυτα επιτυχής, διήρκεσε δυόμισι ώρες και έγινε σε πανεπιστημιακή κλινική του Έσεν στη Γερμανία. Στο πλευρό του ομοσπονδιακού τεχνικού ήταν η σύζυγός του, Μπεάτε, η οποία επιβεβαίωσε μιλώντας στην «Bild» πως όλα κύλησαν ομαλά προσθέτοντας πως ο «Χερ Ότο» βιάζεται να επιστρέψει στη δουλειά.

«Θα πρέπει να παραμείνει στην κλινική για τέσσερις ή πέντε ημέρες. Θέλει να είναι παρών στη Βαρσοβία στις 7 Φεβρουαρίου για την κλήρωση των προκριματικών του Euro 2012», τόνισε η σύντροφος ζωής του 72χρονου προπονητή και πρόσθεσε: «Το Νοέμβριο ο σύζυγός μου είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο λόγω ενοχλήσεων και μετά από λεπτομερείς εξετάσεις που του έγιναν βρέθηκε πως έχει κήλη και διογκωμένο προστάτη, γι’αυτό αποφασίστηκε να χειρουργηθεί. Πλέον θα είναι απόλυτα υγιής και γεμάτος δύναμη για το Παγκόσμιο Κύπελλο».

* Ανακοινώθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Παραγουάης η συμφωνία με την ΕΠΟ για διεξαγωγή φιλικού. Αυτό θα γίνει το Μάιο στη Ζυρίχη και σε ημερομηνία που θα οριστεί προσεχώς. Η Εθνική θα κάνει το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας της για το Μουντιάλ στο Μπαντ Ραγκάζ της Ελβετίας και θα μεταβεί στη Ζυρίχη για το συγκεκριμένο φιλικό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube