Μουντιάλ 2010

Ισπανία… με λίγες «τσόντες»!

Λίγο ακόμα και η FIFA θα ανακήρυσσε… αυτούσια την εθνική Ισπανίας ως «dream team» του Μουντιάλ. Στη διαδικτυακή ψηφοφορία που έγινε στο site της ομοσπονδίας, οι επισκέπτες… αποθέωσαν τους παγκόσμιους πρωταθλητές, συμπεριλαμβάνοντας έξι παίκτες τους -αλλά και τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε ως προπονητή- στην all star ενδεκάδα της διοργάνωσης.

Λίγο ακόμα και η FIFA θα ανακήρυσσε… αυτούσια την εθνική Ισπανίας ως «dream team» του Μουντιάλ.

Στη διαδικτυακή ψηφοφορία που έγινε στο site της ομοσπονδίας, οι επισκέπτες… αποθέωσαν τους παγκόσμιους πρωταθλητές, συμπεριλαμβάνοντας έξι παίκτες τους -αλλά και τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε ως προπονητή- στην all star ενδεκάδα της διοργάνωσης.

Την ίδια ώρα η φιναλίστ Ολλανδία δεν έτυχε ακριβώς… αναγνώρισης, διαθέτοντας μόλις έναν (κι αυτόν επειδή θα ήταν… θράσος να αποκλειστεί) εκπρόσωπο, στο πρόσωπο του Γουέσλι Σνάιντερ.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι στην ενδεκάδα βρίσκονται δύο παίκτες της Γερμανίας (Λαμ, Σβαϊνστάιγκερ), ένας μόλις Βραζιλιάνος (Μαϊκόν), ενώ -παρόλο που οι «συγκάτοικοι» του στην κορυφή των σκόρερ της διοργάνωσης συμπεριλήφθηκαν όλοι- ο Τόμας Μίλερ απουσιάζει από τις προτιμήσεις των φιλάθλων.

Αναλυτικά, η σύνθεση της ομάδας των all star (με σύστημα 4-4-2 και… κατανόηση στις αλχημείες που έγιναν για να χωρέσουν σε αυτή τρία δεξιά μπακ και δύο «πλέι-μέικερ) είναι η εξής:

Κασίγιας, Μαϊκόν, Σέρχιο Ράμος, Πουγιόλ, Λαμ, Σνάιντερ, Τσάβι, Σβαϊνστάιγκερ, Ινιέστα, Φορλάν, Βίγια.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x