Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, Παναγιώτης Μπιτσαξής το φάκελο που απέστειλε η UEFA στην ΕΠΟ και περιέχει στοιχεία για έναν ύποπτο αγώνα στην Σούπερ Λίγκα και πέντε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτός είναι ο τρίτος φάκελος που στέλνει η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρκή ομοσπονδία -σχετικά με ύποπτα ματς- στη χώρα μας.

Η ανακοίνωση της ΓΓΑ:

«Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμούμ Πάνος Μπιτσαξής, διαβίβασε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου φάκελο της UEFA, που αφορά πέντε ποδοσφαιρικούς αγώνες της Β' Εθνικής και έναν αγώνα της Superleague, οι οποίοι κατά τις εκτιμήσεις της UEFA και με διάφορους βαθμούς υπόνοιας ή τεχνικής πεποίθησης, είναι ενδεχόμενο να είναι προσυνεννοημένοι. Ζητήθηκε η συσχέτισή τους με τους δύο φακέλους, που έχουν ήδη διαβιβασθεί και η διερεύνηση του θέματος, στο πλαίσιο της διεξαγόμενης προκαταρκτικής εξέτασης».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έκπληξη από Asteras AKTOR: Έκλεισε για προπονητή τον 36χρονο, Γκονζάλο Φέιο!

Τσακίρης: «Εκεί χάθηκε το ντέρμπι για την ΑΕΚ - Το μοναδικό κέρδος από την ήττα»

Συμφωνία Παναθηναϊκού με Ηρακλή για παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών-Αναμονή για το ΟΚ της αστυνομίας

«Με λένε Σαντίνο και είμαι ο γρηγορότερος άνθρωπος στη γη»: Το αποθεωτικό ποστάρισμα του Παναθηναϊκού για Αντίνο!

Νίκας στους 94,6: «Περάσαμε μία δύσκολη κατάσταση που μας βάραινε - Το ίδιο σουτ στην προπόνηση το έστελνα άουτ»

Σμαΐλοβιτς: «Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός επέμενε τόσο πολύ τον Ιούνιο μου έδειξε ότι με ήθελε πραγματικά»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός φώναξε με την Κηφισιά ότι θέλει φρεσκάρισμα ενόψει Ρεν και ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Μεγάλη συσπείρωση στον Παναθηναϊκό-Μπορεί να αυξήσει τη διαφορά του»

Τσορμπατζόγλου: «Εννοείται πως πρόκειται για τιμωρία του Τάισον - Έχει ξεπεράσει τα όρια»

Ο Μπρινιόλι αντέδρασε σε οπαδό που ευχήθηκε να πεθάνει το παιδί του!