Stoiximan Super League

Σαββάκης: «Aνυπόστατα σενάρια»

Τέλος στα σενάρια που ήθελαν την αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα να είναι ανάμεσα στις «ύποπτες» στο φάκελο που έχει στείλει η UEFA, θέλει να μπει ο ιδιοκτήτης του Πανθρακικού, Θοδωρής Σαββάκης, όπως τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Η μόνη ένδειξη που έχουν στα χέρια τους ήταν το μεγάλο ποντάρισμα», τόνισε. στα σενάρια και από την ΠΑΕ.

Τέλος στα σενάρια που ήθελαν την αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα να είναι ανάμεσα στις «ύποπτες» στο φάκελο που έχει στείλει η UEFA, θέλει να μπει ο ιδιοκτήτης του Πανθρακικού, Θοδωρής Σαββάκης, όπως τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Ξέρουμε ό,τι βγήκε στη δημοσιότητα. Αυτό που με προβληματίζει, είναι γιατί βγήκε μόνο αυτό το παιχνίδι. Η μόνη ένδειξη που έχουν στα χέρια τους ήταν το μεγάλο ποντάρισμα», τόνισε. Απάντηση στα σενάρια και από την ΠΑΕ.

«Έχουμε αποδείξει ότι έστω και αργά θέλαμε να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Σας διαβεβαιώνω ότι εδώ που έχουμε φτάσει το έχουμε κάνει με τις ικανότητές μας και την τύχη που μας βοήθησε. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι χάσαμε, όμως είχαμε πολλές ευκαιρίες και στην ομάδα μας έπαιξαν πολλά μικρά παιδιά. Είναι κρίμα να διασύρεται το όνομα της ομάδας μας και του ΠΑΣ Γιάννινα. Το βήματα που έχει κάνει η ομάδα μας είναι βήματα προόδου», είπε αρχικά και συνέχισε: «Πείτε μου ποιος διακινδυνεύει την αξιοπρέπειά του και την κοινωνική του υπόσταση και μπαίνει στα αποδυτήρια να πει καθίστε να χάσετε».

«Εμείς έχουμε αρχίσει το χτίσιμο για τη νέα χρονιά. Έχουμε έναν προπονητή, ο οποίος θα είναι και του χρόνου μαζί μας και δημιουργούμε έναν κορμό που θα βοηθήσει την ομάδα», σχολίασε σχετικά με την ομάδα του.

Τέλος σχετικά με τον Μπέλεκ, τόνισε: «Υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ελλάδα και από το εξωτερικό για τον παίκτη. Περιμένουμε τις επόμενες ημέρες να βγει το κοινοτικό διαβατήριο και μετά το τέλος της σεζόν θα πάει να δοκιμαστεί στην Αγγλία και σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x