Το επόμενο διάστημα η διοίκηση του Άρη θα καταβάλει προσπάθεια για να κρατήσει τον Κρίστιαν Νασούτι, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Χαβιέρ Κάμπορα. Ο Αργεντινός αμυντικός έχει ικανοποιήσει τους «κίτρινους», έχοντας τη αγωνιστεί σε 23 ματς στο πρωτάθλημα και σε 4 του Κυπέλλου Ελλάδας τη φετινή σεζόν.

Οι διοικούντες την ομάδα αναμένεται τις επόμενες ημέρες να έρθουν σε επαφή με τον 28χρονο παίκτη, τον μάνατζέρ του και τη Ρίβερ Πλέιτ, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του. Μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεταβεί κάποιος παράγοντας του Άρη στην Αργεντινή για να συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η ρήτρα αποδέσμευσης (που έχει συμφωνηθεί με τους Αργεντινούς) του Νασούτι και αγγίζει τα 750.000 ευρώ. Οι Θεσσαλονικείς εκτιμούν ότι με «παζάρια» και στηριζόμενοι στο γεγονός ότι ο παίκτης επιθυμεί να παραμείνει στην Ελλάδα, θα καταφέρουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους.

«Κοιτάμε μπροστά»!

Την προσοχή των παικτών του Άρη στο αυριανό (19:00) ματς με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επέστησε ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ, κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας.

Ο Αργεντινός ζήτησε οι ποδοσφαιριστές να ξεχάσουν τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και να κοιτάξουν τον αγώνα με τους Πειραιώτες. «Ξεχάστε ό,τι έγινε με τον Παναθηναϊκό και κοιτάξτε μπροστά. Εχουμε ένα ματς με τον Ολυμπιακό που μπορεί να καθορίσει τον στόχο μας στα πλέι οφ και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», είπε μεταξύ άλλων ο 55χρονος τεχνικός.

Τα προβλήματα του Αργεντινού

Εν τω μεταξύ, τα προβλήματα για τους Θεσσαλονικείς αυξάνονται ενόψει της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ. Εκτός από τους τιμωρημένους Κάμπορα, Αράνο, Ναφτί και Κουλουχέρη, ο Κούπερ δεν υπολογίζει ούτε τον Τόνι Κάλβο, αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Όσον αφορά τον Νέτο, αναμένεται σήμερα να προπονηθεί κανονικά, όπως αναμένεται να κάνουν οι Ρονάλντο, Κόκε, που ένιωθαν κάποιες μικροενοχλήσεις. Από την πλευρά του, ο Ναφτί υποβλήθηκε χθες σε μαγνητική τομογραφία και επιβεβαιώθηκε ότι έχει μια θλάση α' βαθμού στον δικέφαλο.

* Από χθες κυκλοφορούν από το «ARIS MOBILE» και τα μεμονωμένα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και με βάση τα μηνύματα που λαμβάνουν οι άνθρωποι του Αρη, η ατμόσφαιρα θα είναι και πάλι καυτή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Μουνιέ ξανά στο Κορωπί - Βοήθησε στην προπόνηση της Κ12 του Παναθηναϊκού!

Kifisia Tutu Deals: Στην αποστολή και ο Κυριόπουλος για το ματς στο Περιστέρι

Εξασφάλισε τη θετική γνωμοδότηση για την Τούμπα ο ΠΑΟΚ

Διαγωνισμός του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ: Κληρώνει τη φανέλα Βάργκα με Άρη

ΑΕΚ: Επιστρέφει μετά τη διακοπή ο Βάργκα - Η πορεία της αποκατάστασης θα κρίνει τη συμμετοχή του με ΟΦΗ

Ζητά και άλλα εισιτήρια ο Ολυμπιακός για τη Λειβαδιά

Επίθεση Άρη σε Βρούτση: «Η υποκρισία σας ξεχειλίζει, εσείς ο ίδιος ''πυροβολείτε'' το ποδόσφαιρο - Αλλάξτε απόφαση»!

Τσακίρης: «Τι φέρνει για την ΑΕΚ η απουσία του Βάργκα ενόψει Βόλου - Το συμπέρασμα με Γκεοργκίεφ και ο Αλεξίου»

Νικολακόπουλος: «Οι αλλαγές με Πουέρτα και μπακ στον Ολυμπιακό»

ΠΑΕ ΑΕΚ για τα γενέθλια του Μάριου Ηλιόπουλου: «Συνέχισε να μας εμπνέεις την πίστη και το πάθος για κορυφή»

TAGS: Άρης