Την εστία της εθνικής Αυστρίας κλήθηκε να υπερασπιστεί ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ της Ξάνθης για το φιλικό με την Κροατία στις 19/5. Παράλληλα συνεχίστηκαν οι προπονήσεις μια ημέρα πριν από το φιλικό με τον Πανθρακικό που θα γίνει στην Κομοτηνή για φιλανθρωπικούς λόγους.

Οι παίκτες του Νίκου Κεχαγιά προπονήθηκαν κανονικά στο βοηθητικό γήπεδο της ομάδας καθώς στο κανονικά γίνεται συντήρηση του χλοοτάπητα. Την Παρασκευή υπάρχει φιλικό με τον Πανθρακικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Εντυπωσιακό κλείσιμο στη χρονιά για τον ΠΑΟΚ - Κοντά στην κορυφή και επιστρέφει ενισχυμένος»

Κόντης: «Συγκλονιστική εμφάνιση από τα παιδιά, αλλά όταν είσαι τόσο κοντά...»

Σοβαρή ζημιά στο γόνατο για Παβλένκα, τον χάνει για μεγάλο διάστημα ο ΠΑΟΚ

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ομάδα στην Τούμπα – Να δώσει ταυτότητα ο Μπενίτεθ»

Τσακίρης: «Έπρεπε να ματώσει για να σπάσει την παράδοση η ΑΕΚ - Διόρθωσε το λάθος του με τον Γκρούγιτς ο Νίκολιτς»

Κετσετζόγλου: «Είμαστε ΑΕΚ και ξέρουμε, ήταν… ψυχοβγαλτικό - Καρδιά πρωταθλήτριας στο δεύτερο μέρος»

Νίκολιτς: «Μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς μας για την ώθηση - Τον Μάιο κρίνονται όλα»

Ακυρωθέντα γκολ, χαμένο πέναλτι και ανατροπή με Λιούμπιτσιτς και Γιόβιτς: Τα highlights από τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΟΦΗ!

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Πέρασε πρώτη η ΑΕΚ, πλησίασε ο ΠΑΟΚ και… φωτιά στην κούρσα τίτλου!

ΑΕΚ της ανατροπής, ξόρκισε την κατάρα και θα κάνει γιορτές στην κορυφή!

TAGS: Ξάνθη