Stoiximan Super League

Σαλάχ-Εντίν: «Αισθάνομαι κι εγώ leader, όπως όλοι οι συμπαίκτες μου - Μίλησα με τον Ουναΐ»

Όσα δήλωσε ο Ανάς Σαλάχ-Εντίν μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού με σκορ 5-1 επί του Asteras AKTOR.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Ανάς Σαλάχ-Εντίν στάθηκε στη σημασία της ομαδικής προσπάθειας του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη με 5-1 επί του Asteras AKTOR, τονίζοντας πως όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν ηγετικό ρόλο και πως το «τριφύλλι» δεν βασίζεται σε έναν μόνο παίκτη.

Παράλληλα, ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους Αζεντίν Ουναΐ και Αντριάνο Γιάγκουσιτς, επισημαίνοντας πως μίλησε με τον Μαροκινό συμπαίκτη του μετά το παιχνίδι.

«Είμαι από τους πιο νέους παίκτες στην ομάδα. Αισθάνομαι και εγώ leader, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου. Κοιτάμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να προχωράμε. Μίλησα με τον Ουναΐ, θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάστασή του.

Όταν προκύπτει τραυματισμός, δεν είναι καλό. Και για τον Γιάγκουσιτς το ίδιο. Τους εύχομαι να επανέλθουν γρήγορα. Όλοι σκοράρουμε. Και εγώ πρέπει να ξεκινήσω να σκοράρω. Δε βασιζόμαστε μόνο σε έναν παίκτη. Όλη η ομάδα προχωράει»,
είπε αναλυτικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x