Την προτελευταία προπόνησή της επί ελληνικού εδάφους πραγματοποίησε την Τετάρτη (19/5) στις 18:00 η Εθνική ποδοσφαίρου. Στην ομάδα ενσωματώθηκαν οι Βαγγέλης Μόρας και Γρηγόρης Μάκος, που πήραν μέρος στην προπόνηση στον Άγιο Κοσμά.
Μάλιστα, ο μέσος της ΑΕΚ έπαιξε στο δίτερμα, ενώ ο στόπερ της Μπολόνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Το βράδυ της Τετάρτης, εξάλλου, αναμένεται να ενσωματωθούν και οι Παντελής Καπετάνος, Αλέξανδρος Τζιόλης και Σωκράτης Παπασταθόπουλος.
Την Πέμπτη, επίσης στις 18:00, θα γίνει η τελευταία προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, πριν η αποστολή αναχωρήσει για το Παντ Ραγκάζ της Ελβετίας (την Παρασκευή), όπου και θα πραγματοποιηθεί το κύριο στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής, ενόψει Μουντιάλ.
Να σημειωθεί ότι η προπόνηση θα είναι ανοιχτή για το κοινό, ενώ σε αυτήν θα βρίσκονται όλοι οι παίκτες που είχαν υποχρεώσεις με τους συλλόγους τους στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.