Μια… ανάσα από την κατάκτηση του δεύτερου φετινού του μεταλλίου βρέθηκε ο Ηλίας Ηλιάδης, ύστερα από το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό της Βιένης.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας κατέλαβε την πέμπτη θέση στο Γκραν Σλαμ του Ρίο ντε Τζανέιρο, έχοντας πάρει μία νίκη σε δύο αγώνες (και ένα bye) στην κατηγορία των -90 κιλών. Το επόμενο Σαββατοκύριακο ο Ηλιάδης θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Σάο Πάολο.

Πάντως, οι παράγοντες της ελληνικής αποστολής είχαν παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στον αγώνα με τον ρώσο, Κίριλ Ντενίσοφ, που κρίθηκε στο golden score και οδηγούσε στα μετάλλια και σε ακόμη περισσότερους βαθμούς ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρομακτικό ατύχημα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς - Αθλήτρια παραλίγο να χάσει το μάτι της από λεπίδα πατινάζ!

Στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων ο Παναθηναϊκός

Ξέσπασμα Γκιννή: «Αποχωρώ με πίκρα για τη στάση της ομοσπονδίας»!

Βράβευση του αθλητή Θεόδωρου Τσελίδη από τον Χρήστο Τεντόμα

Λος Άντζελες 2028: Αποκαλύφθηκε το σύστημα των Ολυμπιακών προκρίσεων στην επιτραπέζια αντισφαίριση

Αναμετρήθηκαν και στον δεύτερο γύρο του ιταλικού πρωταθλήματος πινγκ Τέρπου και Παπαδημητρίου

Χειροκροτήθηκε για την προσπάθεια στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση η Τσιόβολου

Ο Αλέξανδρος Γκιννής ρίχνει τίτλους τέλους στην καριέρα του, στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες!

Με πρωταγωνιστή τον Γκιώνη πέρασε στα ημιτελικά του Champions League πινγκ πονγκ ανδρών η Μπογκόρια

Οι Los Angeles Chargers επεκτείνουν το NFL Flag Football στην Ελλάδα