Διατεθειμένος να προσεγγίσει ξανά τον Γιάν Φένεχορ οφ Χέσελινκ εμφανίζεται ο πρόεδρος της Λάρισας, Κώστας Πηλαδάκης. Ο 32χρονος επιθετικός φαίνεται πως συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που επιθυμούν οι «βυσσινί».

Υπενθυμίζεται ότι τον Αύγουστο του 2009 ο ισχυρός άνδρας της θεσσαλικής ΠΑΕ είχε προτείνει συμβόλαιο στον Ολλανδό, ο οποίος μάλιστα είχε αρνηθεί πρόταση από κάποια γαλλική ομάδα.

Ωστόσο, την τελευταία στιγμή ήρθε η πρόταση της Χαλ Σίτι, η οποία υποβιβάστηκε από την Πρέμιερ Λιγκ στην Τσάμπιονσιπ και τώρα μένει ελεύθερος από τις «τίγρεις». Ο εκπρόσωπος του πολύπειρου παίκτη, Ρομπ Γιάνσεν, δήλωσε στην εφημερίδα «Goal News»: «Ο Χέσελινκ είναι ελεύθερος να μεταγραφεί σε όποια ομάδα επιθυμεί. Αυτή ήταν η συμφωνία με τη Χαλ».

Η καριέρα του

Σεζόν Ομάδα Συμμετοχές (Γκολ)

1996/2001 Τβέντε 142 (59)
2001/07 Αϊντχόφεν 157 (73)
2007/09 Σέλτικ 78 (34)
2009/- Χαλ Σίτι 31 (1)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποθέωση για την ΑΕΚ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Βγήκαν τραγουδώντας από το πούλμαν οι παίκτες

Μεντιλίμπαρ: «Θέλαμε τη νίκη για τον κόσμο μας - Φυσικά και δεν μας ικανοποιούν οι βαθμοί που έχουμε πάρει στα playoffs»

Μπενίτεθ: «Και σήμερα και σε όλα τα ματς ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί απέναντι στις αντίπαλες ομάδες»

Πένραϊς: «Πάντα πάμε για τη νίκη, αυτό θέλουμε και με τον Ολυμπιακό»

Νίκολιτς: «Είμαστε πρωταθλητές και πρέπει να παίζουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό» - Τι είπε για τον Βάργκα

Ηλιόπουλος: «Εύχομαι όλες οι ομάδες να αγωνίζονται για το ευ αγωνίζεσθαι, είναι δύσκολο...»

ΑΕΚ: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Γκατσίνοβιτς με πρόβλημα στον μηνίσκο

Τουμπά: «Η βαθμολογία δεν αλλάζει, αλλά πρέπει να μπούμε με με ψυχή και καρδιά στο τελευταίο ματς»

Το υπέροχο τελείωμα του Γιόβιτς και η «απάντηση» του Μύθου: Τα highlights από την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ

Κάλεσμα της Original για υποδοχή της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο!