Ακόμα και στο επιθετικογενές 3-4-3 του Ντιέγκο Μαραντόνα είναι αδύνατον να χωρέσουν όλοι οι αξιόλογοι επιθετικοί που υπάρχουν στο ρόστερ της Αργεντινής. Οι Μιλίτο και Αγκουέρο θα είναι τελικά αυτοί που θα δουν τις προσπάθειες των συμπαιχτών του από τον πάγκο.

Σύμφωνα με τη “La Nacion” ο Μαραντόνα επέλεξε τελικά τον Τέβες για τη θέση που διεκδικούταν στην επίθεση των Νοτιοαμερικανών (Μέσι και Ιγκουαΐν θεωρούνταν σίγουροι). Έτσι ο «Απάτσι», του οποίου η μέτρια χρονιά δεν συγκρίνεται με τις θριαμβευτικές των Μιλίτο και Αγκουέρο που οδήγησαν τις ομάδες τους στην κατάκτηση ευρωπαϊκών τροπαίων, θα ξεκινήσει βασικός στην πρεμιέρα με τη Νιγηρία.

Όπως αναμενόταν, οι Άνχελ Ντι Μαρία και Γιόνας Γκουτιέρες θα αγωνιστούν στα άκρα της μεσαίας γραμμής, με τους Μασεράνο και Βερόν σαν ανασταλτικά χαφ. Η άμυνα θα είναι αυτή που εμπιστεύεται ο «Πίμπο ντ’ Όρο» σχεδόν σε κάθε ματς, με τον Ρομέρο κάτω από τα δοκάρια και τους Ντεμικέλις, Σάμουελ, Χάιντσε στην τριάδα των στόπερ.

Επιμέλεια: Γιάννης Μάρκουλας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube