Τρέλανε κόσμο με τη δήλωσή του στο “Goal.com” ο τερματοφύλακας της Νοτίου Αφρικής Ιτουμελένγκ Κούνε. Ο ποδοσφαιριστής των Κάιζερ Τσιφς είπε στο αγγλικό σάιτ ότι δεν άκουσε αρκετές βουβουζέλες στην πρεμιέρα του Μουντιάλ κόντρα στο Μεξικό και ζήτησε από τους φιλάθλους πιο… θορυβώδη υποστήριξη στη συνέχεια της διοργάνωσης!

«Δεν ακούγαμε τις βουβουζέλες τόσο δυνατά όσο περιμέναμε. Οι φίλαθλοί μας γέμισαν το στάδιο αλλά ήταν υπερβολικά… ήσυχοι για τα γούστα μου. Ελπίζω ότι στο παιχνίδι με την Ουρουγουάη θα μας υποστηρίξουν με ακόμα περισσότερες βουβουζέλες, ώστε να μας σπρώξουν στη νίκη»
ήταν τα λόγια του Κούνε.

Ο Νοτιοαφρικανός τερματοφύλακας εντυπωσίασε με τις επεμβάσεις του στο παιχνίδι της πρεμιέρας, αλλά μας… φαρμάκωσε με τις δηλώσεις του, αφού κατά κοινή παραδοχή ο θόρυβος είναι μέχρι στιγμής εκκωφαντικός. Μένει να δούμε αν οι φίλαθλοι θα κάνουν πράξη την επιθυμία του και θα σπάσουν ρεκόρ… ηχορύπανσης στο παιχνίδι της Τετάρτης!

Επιμέλεια: Γιάννης Μάρκουλας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube