Στο αρχικό σχήμα της Αγγλίας απέναντι στη Σλοβενία για την τελευταία αναμέτρηση των «λιονταριών» στον τρίτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα βρεθεί ο Μάθιου Άπσον. Ο 31χρονος στόπερ αναμένεται να παραταχθεί δίπλα στον Τζον Τέρι, στην αναμέτρηση όπου η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη για τους Άγγλους, αν θέλουν να συνεχίσουν στο θεσμό.

Ο έμπειρος αμυντικός της Γουέστ Χαμ, μετά και την ανακοίνωση του Φάμπιο Καπέλο για τους βασικούς έντεκα στο παιχνίδι της Τετάρτης, θα πραγματοποιήσει την 20η του εμφάνιση με τη φανέλα με το εθνόσημο, έχοντας σκοράρει μόνο μία φορά για την εθνική ομάδα. Ο Άπσον πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Αγγλία πριν από εφτά χρόνια (2003) σε αναμέτρηση κόντρα στη Νότια Αφρική και η πρώτη του κλήση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, υπό τις οδηγίες του Φάμπιο Καπέλο, ήταν το 2008 στο παιχνίδι με την Ελβετία στο Γουέμπλεϊ.

Το μοναδικό γκολ που έχει πετύχει με τα χρώματα της Αγγλίας ήταν στη νίκη επί της Γερμανίας (2-1) το Νοέμβρη του 2008, στην οποία αναμέτρηση είχε αναδειχθεί και Man of the Match.

Για περισσότερες ειδήσεις από την Αγγλία: www.england 365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube