Δεν έχει χρόνο συμμετοχής στους αγώνες του Μουντιάλ με την Αργεντινής. Μάλιστα, πολλοί χαρακτήρισαν την κλήση του από τον Ντιέγκο Μαραντόνα, άδικη. Ο Μάρτιν Παλέρμο μίλησε για αυτά, δήλωσε αρκετά ικανοποιημένος που βρίσκεται με την εθνικής ομάδα της χώρας του στη Νότια Αφρική και σχολίασε για τα λεπτά που δεν έχει πάρει… «Δεν είμαι ο σούπερσταρ που ήμουν κάποτε. Τώρα είμαι περιτριγυρισμένος από… τέρατα».

Φυσικά, ο 36χρονος επιθετικός –με τη δήλωσή του αυτή- εννοούσε την μεγάλη αξία των άλλων επιθετικών που υπάρχουν στο ρόστερ της εθνικής Αργεντινής.

«Μιλάμε για μια ομάδα που κάθε παίκτης της σούπερσταρ και ο ένας καλύτερος από τον άλλο. Ο Ντιέγκο θα αποφασίσει πότε θα μπω στον αγωνιστικό χώρο, και όταν θα συμβεί αυτό για γίνει για το καλό της ομάδα. Είναι μεγάλη τιμή που είμαι εδώ», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube