Και τα… μουστάκια του (που δεν έχει) Μπερτ Φαν Μάαρβαϊκ γελάγανε στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε της μεγάλης νίκης-πρόκρισης (2-1) της Ολλανδίας επί της Βραζιλίας. Ο τεχνικός των «οράνιε» τόνισε: «Σήμερα έχουμε πάρτι, αλλά από αύριο ξεκινάμε πάλι τη μάχη»!

Οι δηλώσεις του Φαν Μάαρβαϊκ:

«Στο πρώτο 20λεπτο ήμουν χαρούμενος που το σκορ ήταν μόνο 1-0 για τους Βραζιλιάνους. Τότε είπα στον Φρανκ (σ.σ. το βοηθό του, Φρανκ Ντε Μπουρ) ότι έχουμε ελπίδες. Στο β' ημίχρονο δείξαμε την αξία μας. Σήμερα έχουμε πάρτι, αλλά από αύριο ξεκινάμε πάλι τη μάχη».

Δηλώσεις έκανε και ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος των Ολλανδών και MVP της αναμέτρησης, Γουέσλεϊ Σνάιντερ: «Στο ημίχρονο, στα αποδυτήρια, όλοι είπαμε μεταξύ μας "ας τα δώσουμε όλα" και είδατε τί κάναμε. Παλέψαμε ο ένας για τον άλλον. Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε πολύ την άμυνά τους και ήταν φανταστικό που πετύχαμε δύο γκολ. Είμαστε στην τετράδα. Όταν νικάς 2-1 τη Βραζιλία σε προημιτελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου, δεν μπορείς παρά να είσαι ευτυχισμένος. Αλλά τις επόμενες ημέρες πρέπει να ανακτήσουμε τη αυτοσυγκέντρωσή μας».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube