Η απολογία του Κάρλος Αραούχο στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρο Αδαμίδη, δεν στάθηκε ικανή για να αντιστρέψει το κλίμα σε βάρος του Αργεντινού μπακ. Ο παίκτης παρουσιάστηκε στη διοίκηση το μεσημέρι της Πέμπτης και επανέλαβε πως λόγω του οικογενειακού προβλήματος που αντιμετωπίζει θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα, ενώ φάνηκε να αποδίδει εκεί την ακραία συμπεριφορά του ίδιου και του μάνατζέρ του.

Ο πρόεδρος της «Ένωσης» έκανε συστάσεις στον 29χρονο άσο, τονίζοντάς του πως με τη στάση του «γκρέμισε» την εικόνα του άριστου επαγγελματία που είχε ολόκληρο τον πρώτο χρόνο στην ΑΕΚ. Παράλληλα του επανέλαβε πως δεν πρόκειται να παραχωρηθεί ελεύθερος, αλλά θα πρέπει να φέρει πρόταση από ομάδα της πατρίδας του.

Ο κ. Αδαμίδης θα εισηγηθεί στο προσεχές ΔΣ της ΠΑΕ την επιβολή προστίμου 9.000 ευρώ στον Κάρλος Αραούχο, ο οποίος μέχρι να φέρει πρόταση για να αποχωρήσει θα προπονείται στους Θρακομακεδόνες με τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΚ στο Ζέεφελντ.

Το βέβαιο είναι πως ο Αργεντινός αποτελεί ουσιαστικά ξένο σώμα για την ΑΕΚ, ενώ επί της παρούσης ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν ζητά την απόκτηση παίκτη για να τον αντικαταστήσει, καθώς προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση μεσοαμυντικού. Τη θέση του δεξιού μπακ θα καλύπτουν (μέχρι νεωτέρας) οι Αργυρίου, Γεωργέας και Γιάχιτς.

Οι ελπίδες στον Ντιόπ

Το αποτέλεσμα των επαφών του ίδιου του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ με τη διοίκηση της Πόρτσμουθ περιμένει η διοίκηση της ΑΕΚ. Οι πιέσεις των μάνατζερ του 32χρονου μεσοαμυντικού να μείνει ελεύθερος ο πελάτης τους έπεσαν στο κενό και πλέον αναλαμβάνει δράση ο Σενεγαλέζος άσος, έχοντας ήδη συμφωνήσει με την «Ένωση», τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία-όπως παραδέχεται και ο Ανδρέας Ανδρονίκου-επίσημη πρόταση από άλλο σύλλογο στην αγγλική ομάδα. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις, βλέποντας πως οι μέρες στο Ζέεφελντ περνούν και η άφιξη του παίκτη που θα καλύψει τη νευραλγική θέση καθυστερεί.

Εναλλακτικές λύσεις παραμένουν ο Βέρο Σάλατιτς της Γκρασχόπερς και ο Λόλο της Σεβίλλης, αλλά πρόκειται επίσης για περιπτώσεις που αφενός δεν είναι εύκολες και αφετέρου θα κοστίσουν εξίσου ακριβά στην «Ένωση».

Λυμπερόπουλος, Καφές και Δέλλας οι αρχηγοί

Ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο. Οι παίκτες της ΑΕΚ ψήφισαν ως αρχηγούς για τη νέα σεζόν τον Νίκο Λυμπερόπουλο, τον Παντελή Καφέ και τον Τραϊανό Δέλλα, με τους δύο πρώτους μάλιστα να ισοψηφούν. Έτσι η τριάδα των «κάπτεν» αλλάζει κατά τα 2/3, αφού παραμένει ο Καφές, αλλά όχι Μαϊστόροβιτς και Γεωργέας.

* Τη ρουμανική ομάδα Ουνιρέα θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ σε φιλικό που θα γίνει την Τρίτη 13 Ιουλίου στην πόλη Κουντλ, κοντά στο Ζέεφελντ.


* Καμία επίσημη πρόταση δεν έχει φτάσει για τους προς πώληση ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Πάντως όλα δείχνουν πως σύντομα θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Ρότζερ Γκερέιρο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θέλουν τον Αντράντε»

Τσανάκας: «Μοιάζει το ντέρμπι της Τούμπας με της Λεωφόρου - Τα μεταγραφικά σενάρια»

Κετσετζόγλου: «Να τελειώσει τη δουλειά και να πάρει τον τίτλο η ΑΕΚ - Διαθέσιμοι οι Γιόβιτς και Μάνταλος στη Λεωφόρο»

Σε τρεις φάσεις η διάθεση των διαρκείας για τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό - Η προτεραιότητα για το νέο γήπεδο

ΠΑΟΚ: Σύμβουλος του Σαββίδη ο Παπαμιμίκος - Παραθέτει συνέντευξη Τύπου στις 13:30

Παντελίδης: «Δεν έχω μιλήσει με τον Ηρακλή»

Δεσύλλας: «Ντέρμπι αντίδρασης κόντρα στην ΑΕΚ για τον Παναθηναϊκό - Δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για το μέλλον»

Συνάντηση κορυφής στον ΠΑΟΚ: Τα λένε Σαββίδης και Λουτσέσκου!

Κούλης Αποστολίδης στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ»: «Γιατί τόσοι τραυματισμοί στον ΠΑΟΚ;»

Λουτσέσκου: «Οι χειρότεροι μήνες της ζωής μου - Ο πόνος δεν περνάει, χάσαμε από τον φόβο της αποτυχίας»!

TAGS: A.E.K.