Ο Μιχάλης Κίτσιος επανεξελέγη στην προεδρία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης που έγινε στο Ευγενίδειο Ίδρυμα. Ο πρόεδρος του συλλόγου εξέφρασε τη βεβαιότητα για την ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων στο Βοτανικό και αποκάλυψε πως έχει εξασφαλίσει χορηγίες για τη χρηματοδότηση των έργων. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ζήτησε να μη αποδεχτεί ο Ερασιτέχνης να γίνει γήπεδο χωρίς τη λήξη «Παναθηναϊκός» στην ονομασία του.

Παράλληλα, αφού ευχαρίστησε τον Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο για τη στήριξη, δήλωσε πως ζήτησε από καθέναν μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ χορηγία 100.000 ευρώ, αλλά δεν έλαβε απάντηση. Επίσης αποκάλυψε πως γνωστός επιχειρηματίας (που δεν θέλησε να κατονομάσει) τού είχε τάξει χορηγία 700.000 ευρώ, αλλά δεν τήρησε την υπόσχεσή του.

Ο κ. Κίτσιος έθεσε ως στόχο την οικονομική εξυγίανση του Ερασιτέχνη και δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τη μικρή ανταπόκριση στην έκκληση για εγγραφή μελών λέγοντας χαρακτηριστικά πως περιμένει να γίνει πράξη το «σύλλογος μεγάλος, δεν υπάρχει άλλος».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τόλιου και Παπαδημητρίου δήλωσαν συμμετοχή στο πορτογαλικό WTT Feeder

«Έφυγε» ο Γιώργος Λιβέρης

Ασημένιος Παγκόσμιος πρωταθλητής κωπηλασίας εφήβων ο Μουσελίμης

Είκοσι επτά θέσεις πιο ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη ο Γκιώνης μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Η ΕΟΕ στηρίζει τις γυναίκες προπονήτριες με πιλοτικό πρόγραμμα ενίσχυσης νέων προσλήψεων

Cheerleading: Στην Κρήτη το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ζευγαριών με 20 ελληνικές συμμετοχές – Πότε διεξάγονται οι αγώνες

Ευρωπαϊκό ατομικών πινγκ πονγκ: Οι Λεμπρέν τον τίτλο στο διπλό ανδρών, Κουκούλκοβα/Μπαγιόρ νικήτριες στις γυναίκες

Ισθμιακοί Αγώνες 2026: Μεγάλη συμμετοχή, αθλητική παιδεία και σύνδεση με την ιστορία του τόπου

Ο Πετρούνιας ξεκινά τη διεκδίκηση του πέμπτου μεταλλίου του σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Σοκ στον χώρο του ράγκμπι: Σταρ των Lions πέθανε σε ηλικία 31 ετών στο ξενοδοχείο της ομάδας