Στην Ράγιο Βαγεκάνο θα συνεχίσει ο Χοσέ Μανουέλ Κασάδο την καριέρα του, αφού η μεταγραφή του στον Πανιώνιο «ναυάγησε»! Αν και οι «κυανέρυθροι» είχαν συμφωνήσει με τον Ισπανό αριστερό μπακ, χθες ο μάνατζέρ του συναντήθηκε με τη διοίκηση και ζήτησε 350.000 ευρώ το χρόνο αντί για 210.000 ευρώ.
Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο 24χρονος παίκτης επρόκειτο να έρθει σήμερα στην Ελλάδα για να τελειώσει το θέμα. Από την πλευρά τους, οι Νεοσμυρνιώτες επέλεξαν να μην μπουν σε διαδικασία νέας διαπραγμάτευσης και ο εκπρόσωπος του Κασάδο επέστρεψε άπραγος στην Ισπανία.
Εν τω μεταξύ, ο Φαμπιάν Εστογιανόφ δήλωσε σε Μέσο της Ουρουγουάης: «Ο νεογέννητος υιός μου με έκανε να δω διαφορετικά τα πράγματα. Η περσινή ήταν μια δύσκολη χρονιά λόγω τραυματισμών κα της αποχώρησης του Ρεκόμπα. Είχα την επιθυμία να επιστρέψω κοντά στους ανθρώπους μου».