Η ΑΕΚ δεν έχει δώσει ακόμα επίσημους αγώνες, ωστόσο ο προπονητής της Νταντί Γιουνάιτεντ, Πίτερ Χιούστον, έχει αναπτύξει δίκτυο «κατασκοπείας» και θεωρεί ότι η ομάδα του είναι προετοιμασμένη για να αντιμετωπίσει την ανώτερη σε ποιότητα αντίπαλό της.

«Αν είχα τη δυνατότητα να παρακολουθήσω την ΑΕΚ προσωπικά θα το είχα κάνει. Ωστόσο, μπορείς να διακρίνεις πράγματα παρακολουθώντας DVD και έχω δει ήδη πέντε παιχνίδια της από την προηγούμενη περίοδο. Ο Πολ Χέγκαρτι (βοηθός προπονητή) πήγε στην Ελλάδα και τους παρακολούθησε (στο φιλικό με την Καλλιθέα) και μίλησα επίσης με τους Κένι ΜακΝτάουαλ και Στίβι Κιν της Μπλάκμπερν, η οποία τους αντιμετώπισε.

Συνεπώς, θεωρώ ότι τους γνωρίζω πλέον αρκετά καλά και μπορώ να πω ότι είναι πολύ δυνατή ομάδα. Η αποστολή μας θα είναι δύσκολη, αλλά δεν φοβόμαστε»
ήταν τα λόγια του 52χρονου Χιούστον, ο οποίος βρίσκεται επτά μήνες στον πάγκο της Νταντί και έχει δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο.

Επιμέλεια: Γιάννης Μάρκουλας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Εξετάσαμε τη φάση αλλά…» - Η ατάκα του Στίλερ στους παίκτες του Παναθηναϊκού για το 2ο γκολ της Μπέτις

Δεσύλλας: «Κακό φινάλε, αλλά θετικό πρόσημο στην ευρωπαϊκή πορεία - Καθοριστικό το δεύτερο γκολ»

Παναθηναϊκός: Κρατάει το ταξίδι, την επιστροφή και «χτίζει» για τη συνέχεια

Πελίστρι: «Τα δώσαμε όλα, εκμεταλλεύτηκε την έδρα η Μπέτις, διαφορετικά αν σκόραρα»

Μπενίτεθ: «Η Μπέτις ήταν ανώτερη ομάδα και προκρίθηκε δίκαια - Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρόνο και μεταγραφές»

Τα χρήματα που εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός από τη φετινή του πορεία στην Ευρώπη

Ηρωική Μπολόνια ξέρανε τη Ρόμα σε μυθική ματσάρα στην παράταση!

Τα γκολ και τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού από την Μπέτις

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού χειροκρότησαν τον κόσμο για τη στήριξη στο «Καρτούχα»

Ίνγκασον: «Είναι δύσκολο μετά από αυτό το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι για τη φετινή πορεία»

TAGS: A.E.K.