Europa League

Η Μπεσίκτας ξεσπιτώνεται για λόγους ασφαλείας κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά

Η αναμέτρηση της Μπεσίκτας με τη Χάποελ Μπερ Σεβά δεν θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη, αλλά στη Γεωργία, μια απόφαση η οποία πάρθηκε για λόγους ασφαλείας.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αλλάζει το γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Μπεσίκτας με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, για την 5η αγωνιστική της League Phase του Europa League!

Το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 26/11 δεν θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη και στην έδρα της Μπεσίκτας, αλλά στη Γεωργία και στο Μπατούμι, μια απόφαση η οποία πάρθηκε από την UEFA για λόγους ασφαλείας και με δεδομένες τις τεταμένες πολιτικές σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ.

Όπως μεταδίδουν τουρκικά Μέσα, σε αντίθεση με ότι συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά με την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες της χωρητικότητας 20.000 «Batumi Arena».

Η Μπεσίκτας βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 2 νίκες και 1 ισοπαλία, ενώ η Χάποελ έχει καταφέρει να πάρει μόνο έναν βαθμό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x