Πανευτυχής για την απόκτηση του Ντιόγο δήλωσε ο προπονητής της Φλαμένγκο, Ροζέριο Λουρένσο. Απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς 18 εκατ. ευρώ (!), αλλά ο τεχνικός της βραζιλιάνικης ομάδας δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του.

«Είναι ένας παίκτης με μεγάλες δυνατότητες. Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι έκανε μία καλή σεζόν με την Πορτουγκέζα και αμέσως πήρε μεταγραφή για το εξωτερικό. Θα ανεβάσει πολύ την ποιότητα της ομάδας μας. Πιστεύω πολύ στον Βαλ Μπαϊάνο και τον Λεάντρο Αμαράλ, αλλά η προσθήκη του Ντιόγο θα είναι πολύ σημαντική. Ας περιμένουμε όμως να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή», δήλωσε.

Πιο συγκρατημένος ήταν ο αθλητικός διευθυντής της Φλαμένγκο και πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Ζίκο. «Δεν έχουμε υπογράψει και μέχρι να γίνει αυτό δεν μπορούμε να πούμε κάτι επίσημα. Όμως η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο και ελπίζουμε να κλείσουμε τη μεταγραφή αυτή και κάποιες άλλες υποθέσεις μέχρι την Πέμπτη. Θα είμαστε βέβαιοι μόνο όταν υπάρξει ανακοίνωση. Ο αγώνας τελειώνει με το σφύριγμα του διαιτητή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς έχει διλήμματα για την αριστερή πλευρά και τον παρτενέρ του Βάργκα, ενόψει Παναθηναϊκού»

Γρηγορίου: «Αυτοσκοπός για τον Άρη η 5η θέση, τη θέλουμε για πολλούς και διάφορους λόγους»

Δεσύλλας: «Η σκέψη του Μπενίτεθ για την άμυνα και η πνευματική ετοιμότητα του Παναθηναϊκού»

Τσανάκας: «Πιθανότατα η 11άδα της Λεωφόρου και στην Τούμπα – Ίσως αλλαγή στα χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει κλονιστεί το γόητρο του ΠΑΟΚ με όλα όσα έχουν συμβεί μέσα στη σεζόν»

Προχωρά το πρότζεκτ του νέου προπονητικού του ΠΑΟΚ: «Να ξεκινήσουν οι εργασίες μέσα στο 2026»

Παναιτωλικός: Χωρίς τον Ουνάι Γκαρσία θα υποδεχθούν την Κηφισιά οι Αγρινιώτες

ΑΕΛ Novibet: Με Μασόν και Σαγάλ στις Σέρρες, εκτός ο Κακουτά

Ατρόμητος: Χωρίς Γιουμπιτάνα και Μανσούρ στην Τρίπολη

Δεν άντεξε με 10 παίκτες η Κ17 του Παναθηναϊκού και λύγισε με ανατροπή από τη Χόνβεντ