Καλή χαρακτήρισε ο Χουάν Καπαρός την επιλογή του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Νταβίντ Φουστέ. Ο Ισπανός τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο του 28χρονου φορ, λέγοντας στην εφημερίδα «Γαύρος» πως «είναι ένας παίκτης με πολλές επιθετικές αρετές και πολύ καλά αγωνιστικά στοιχεία».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καπαρός

Ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει τον Νταβίντ Φουστέ της Βιγιαρεάλ. Θα θέλαμε τη γνώμη σας.

«Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αξιόλογο και ικανότατο παίκτη, με επιθετικές αρετές και πολύ καλά αθλητικά χαρακτηριστικά. Δεν είναι απλώς ποδοσφαιριστής, αλλά ένας αθλητής. Μέσα στο παιχνίδι είναι σταθερός στην απόδοσή του, με αποτέλεσμα να είναι εμφανή αυτά τα αθλητικά του χαρακτηριστικά. Πρόκειται για ένα παίκτη με άρτια τεχνική κατάρτιση».

Υπάρχει κάποιο αρνητικό στοιχείο στον τρόπο που αγωνίζεται;

«Από όσο τον ξέρω, δεν υπάρχει κάποιο άξιο λόγου μειονέκτημα σε αυτόν, τόσο στις αθλητικές του ικανότητες, όσο και στον χαρακτήρα του».

Αυτό όσον αφορά τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες. Σαν άνθρωπος τι χαρακτήρας είναι; Πώς θα τον χαρακτηρίζατε;

«Αυτό που ξέρω είναι ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό χαρακτήρα. Είναι πολύ καλό παιδί, καθώς είναι γνωστός πως είναι ευγενικός και συνεργάσιμος. Αυτό μπορείτε να το δείτε και από τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς».

Πιστεύετε λοιπόν ότι αποτελεί καλή επιλογή για τον Ολυμπιακό;

«Φυσικά. Αποτελεί παρά πολύ καλή επιλογή και πιστεύω πως θα βοηθήσει στο μέγιστο στον Ολυμπιακό. Όπως προείπα, πρόκειται για έναν παίκτη με πολλές επιθετικές αρετές και πολύ καλά αγωνιστικά στοιχεία. Πιστεύω πως θα αποτελούσε καλή επιλογή για κάθε ομάδα που θα ήθελε να τον αποκτήσει».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Καλαμάτας: «Με διαβεβαίωσαν ότι τον Νοέμβριο θα είμαστε σε κατάσταση να αγωνιστούμε στη έδρα μας»

Εκτός προπόνησης Μορόν, Καντεβέρε στον Άρη

Τσορμπατζόγλου: «Δεν πρόκειται να προχωρήσει σε απόκτηση παίκτη ο ΠΑΟΚ - Ο Κώστογλου είναι ένας ένας μικρός Ζίβκοβιτς»

Δεσύλλας: «Λείπουν 14 διεθνείς, αλλά ο Νίστρουπ έχει αρκετούς βασικούς για δουλειά»

Τσακίρης: «Προλαβαίνει την επιστροφή ο Ρότα, ερωτηματικό ο Στρακόσα - Δύσκολο να βρεθούν έξτρα εισιτήρια για Λονδίνο»

Τσανάκας: «Οι νέοι που έχουν ξεχωρίσει και αυτοί από τους οποίους περιμένει περισσότερα ο Ολυμπιακός»

Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου: «Το γήπεδο είναι έτοιμο»

Η αφοσίωση στον Ολυμπιακό, ο αγαπημένος του παίκτης και ο Spiderman: Ο Αρμάντο Γκονζάλες… αποκαλύπτεται

Το κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο της: «Κάνε το δικό σου 90λεπτο»

Νίκολιτς: «Αδιανόητα ωραία η ατμόσφαιρα στη Ν. Φιλαδέλφεια» - Το περιστατικό με τη γιαγιά και το… καπνογόνο!