Κανένας από τους Έλληνες αθλητές που συμμετείχαν στους σημερινούς τελικούς των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων στη Σιγκαπούρη δεν κατέκτησαν μετάλλιο. Η Ευαγγελία Ψαράκη κατετάγη έκτη στη δισκοβολία, η Κατερίνα Θεοδωροπούλου πήρε την δέκατη θέση στα 5.000 μέτρα βάδην, στα αγωνίσματα του στίβου, ενώ στη γυμναστική, ο Νίκος Ηλιόπουλος κατετάγη έβδομος στον ίππο.

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

Το χρυσό μετάλλιο στη δισκοβολία κατέκτησε η Γερμανίδα Σανίς Κραφτ με βολή στα 55.47μ, επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ. Στη δεύτερη θέση ήρθε η Κριστίνα Βαράντι με 49.92μ, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατάκτησε η Χάιντι Σμιτ με βολή στα 47.57μ (ατομικό ρεκόρ). Η Ψαράκη 44.64μ στην Τρίτη της βολή, ενώ είχε ακόμη μία στα 43.31μ και δύο άκυρες, με αποτέλεσμα να πάρει την έκτη θέση.

Η Κατερίνα Θεοδωροπούλου γνώριζε πριν την έναρξη των 5χλμ βάδην πως δεν είχε πολλές ελπίδες, αφού είχε προκριθεί με την 14η καλύτερη επίδοση από τις συμμετέχουσες. Έδωσε όμως, τον αγώνα της και κατέλαβε τελικά τη δέκατη θέση με χρόνο 23.44.38. Την πρώτη θέση πήρε η Ιταλίδα Άναα Κλεμέντε ατομικό ρεκόρ (22.27.28) και τη δεύτερη –επίσης με ατομικό ρεκόρ- η Κινέζα Μάο (22.29.42). Τέλος, το χάλκινο μετάλλιο κατάκτησε η Ρωσίδα Λεοντίεβα με χρόνο 22.35.05.

Στον τελικό του ίππου στη γυμναστική, ο Νίκος Ηλιόπουλος είχε προκριθεί ως τέταρτος, όμως δεν κατάφερε να επαναλάβει ανάλογη εμφάνιση με εκείνη του προκριματικού και κατέλαβε την έβδομη θέση με 13.200 βαθμούς. «Χρυσός» Ολυμπιονίκης Νέων αναδείχθηκε ο Όλεγκ Στέπκο από την Ουκρανία, που συγκέντρωσε 13.950 βαθμούς. Το ασημένιο μετάλλιο πανηγύρισε ο Βρετανός Σαμ Όλνταμ με 13.925 βαθμούς, ενώ τρίτος ήταν ο Ρώσος Καζάκοφ, που βαθμολογήθηκε με 13.550 β.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρομακτικό ατύχημα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς - Αθλήτρια παραλίγο να χάσει το μάτι της από λεπίδα πατινάζ!

Στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων ο Παναθηναϊκός

Ξέσπασμα Γκιννή: «Αποχωρώ με πίκρα για τη στάση της ομοσπονδίας»!

Βράβευση του αθλητή Θεόδωρου Τσελίδη από τον Χρήστο Τεντόμα

Λος Άντζελες 2028: Αποκαλύφθηκε το σύστημα των Ολυμπιακών προκρίσεων στην επιτραπέζια αντισφαίριση

Αναμετρήθηκαν και στον δεύτερο γύρο του ιταλικού πρωταθλήματος πινγκ Τέρπου και Παπαδημητρίου

Χειροκροτήθηκε για την προσπάθεια στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση η Τσιόβολου

Ο Αλέξανδρος Γκιννής ρίχνει τίτλους τέλους στην καριέρα του, στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες!

Με πρωταγωνιστή τον Γκιώνη πέρασε στα ημιτελικά του Champions League πινγκ πονγκ ανδρών η Μπογκόρια

Οι Los Angeles Chargers επεκτείνουν το NFL Flag Football στην Ελλάδα