Την περίπτωση του Σιρίλ Σαπουί εξετάζουν πολύ σοβαρά η Καβάλα και η Λάρισα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Equipe» γράφει ότι ο 31χρονος επιθετικός μπορεί να αφήσει την πατρίδα του για να έρθει να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Γάλλος φορ είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι του 2009 (!), όταν αποδεσμεύτηκε από τη Μετς. Ο πρώην παίκτης της Μαρσέιγ φέρεται να παρακολουθείται από τους «Αργοναύτες» και την ΑΕΛ.

Στους υποψήφιους «μνηστήρες» προστίθεται το όνομα της Αρλ, ενώ η Ρεμς και η Κλερμόντ καλοβλέπουν την περίπτωσή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη σεζόν 2008/09 ο Σαπουί είχε μόλις τέσσερις συμμετοχές και πέτυχε ένα γκολ με τη φανέλα της Μετς.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Το Σάββατο στηρίζουμε τη γειτονιά που μεγαλώσαμε από παιδιά»: Το κάλεσμα του Ατρόμητου ενόψει Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Έχει δείξει ότι ξέρει να διαχειρίζεται όλα τα συναισθήματα ο Νίκολιτς - Η πιθανότερη 11άδα της ΑΕΚ για Βόλο»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός στην ευρωπαϊκή ελίτ - Ο κόσμος δίπλα στην ομάδα για το πρωτάθλημα»

Σαββόπουλος: «Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κόπωση του Παναθηναϊκού ο Άρης - Δεν νομίζω να προλαβαίνει ο Μορόν»

Γίνεται επίτιμος δημότης Θεσσαλονίκης ο Ιβάν Σαββίδης!

«Σκάουτερ της ΑΕΚ στο Γκενκ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Με Παλάσιος και Λιάγκα η αποστολή του Λεβαδειακού ενόψει Κηφισιάς

Ατρόμητος: Μεγάλη επιστροφή Τσιλούλη ενόψει Παναιτωλικού - Εκτίει ο Χουτεσιώτης

Με Μαυρία ο Παναιτωλικός στο Περιστέρι, αλλά χωρίς Σμυρλή και Σατσιά

Με ευχάριστα νέα για Σισοκό και Τσιριβέγια η προπόνηση του Παναθηναϊκού