Αισιόδοξος πως η ΑΕΚ μπορεί να χτίσει γήπεδο 30.000 θέσεων στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας εμφανίστηκε ο Σταύρος Κόντος, μιλώντας στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ».

«Αν αύριο η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης καταθέσουν εφικτά σχέδια, η Πολιτεία θα έκανε τα αδύνατα δυνατά για να ξεκινήσουν τα έργα σύντομα», ανέφερε αρχικά ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας και πρόσθεσε: «Δεν είναι εμπόδιο οι εμπορικές χρήσεις».

Επίσης, ο 59χρονος πολιτικός τόνισε: «Δεν μπορείς να περιμένεις επιτυχίες από μια ομάδα χωρίς γήπεδο, χωρίς έδρα, χωρίς τον κόσμο της».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ανατροπή πρωτιάς της ΑΕΚ και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού

Νίκολιτς: «Δουλεύουμε με τον Ριμπάλτα για να φέρουμε παίκτες με προοπτική, οι προσδοκίες έχουν εκτοξευτεί»

Ξεπερνά τον έναν μήνα η απουσία του Παβλένκα στον ΠΑΟΚ

Αθανασίου: «Κίνδυνος να γράψει αρνητική ιστορία ο Παναθηναϊκός – Ούτε στις νίκες έχει καλή εικόνα»

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μπούσης: Άφησε να εννοηθεί ότι δεν έπρεπε να μετρήσουν τα γκολ της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Εντυπωσιακό κλείσιμο στη χρονιά για τον ΠΑΟΚ - Κοντά στην κορυφή και επιστρέφει ενισχυμένος»

Κόντης: «Συγκλονιστική εμφάνιση από τα παιδιά, αλλά όταν είσαι τόσο κοντά...»

Σοβαρή ζημιά στο γόνατο για Παβλένκα, τον χάνει για μεγάλο διάστημα ο ΠΑΟΚ

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ομάδα στην Τούμπα - Να δώσει ταυτότητα ο Μπενίτεθ»

Τσακίρης: «Έπρεπε να ματώσει για να σπάσει την παράδοση η ΑΕΚ - Διόρθωσε το λάθος του με τον Γκρούγιτς ο Νίκολιτς»

TAGS: A.E.K.