Stoiximan Super League

Σειρά σου τώρα!

Ώρα για απαντήσεις στην ΑΕΚ! Μετά την επιστροφή των «αιώνιων» σε νίκες (Παναθηναϊκός) και καλές εμφανίσεις (Ολυμπιακός), η «Ένωση» ταξιδεύει στο Βόλο και ψάχνει ένα… συνδυασμό των δύο, ώστε να μείνει γερά στο κόλπο της κορυφής! Χωρίς τους Ντιοπ-Καφέ, αλλά με Τζεμπούρ και 4.000 οπαδούς στο πλευρό της, η ομάδα του Μπάγεβιτς ψάχνει επιστροφή στην… προ Αστέρα αισιοδοξία!

Ώρα για απαντήσεις στην ΑΕΚ! Μετά την επιστροφή των «αιώνιων» σε νίκες (Παναθηναϊκός) και καλές εμφανίσεις (Ολυμπιακός), η «Ένωση» ταξιδεύει στο Βόλο και ψάχνει ένα… συνδυασμό των δύο, ώστε να μείνει γερά στο κόλπο της κορυφής!

Χωρίς τους Ντιοπ-Καφέ, αλλά με Τζεμπούρ και 4.000 οπαδούς στο πλευρό της, η ομάδα του Μπάγεβιτς ψάχνει επιστροφή στην… προ Αστέρα αισιοδοξία!

Τα προβλήματα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου δεν είναι λίγα, ωστόσο λίγα είναι -για την ακρίβεια… ανύπαρκτα- και τα περιθώρια που έχει η ομάδα του Μπάγεβιτς για νέες απώλειες.

Μπορεί, λοιπόν, η απουσία του Κλαούντιο Νταντόμο να μη χαρακτηρίζεται ακριβώς… δυσαναπλήρωτη (ο Λαγός συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις), ωστόσο δε συμβαίνει το ίδιο με εκείνες των Ντιοπ και Καφέ. Οι Μάκος-Γκέντσογλου αναμένεται να τους αντικαταστήσουν στο Πανθεσσαλικό, με την ελπίδα να αποδειχθούν περισσότερο αποτελεσματικοί απ’ ότι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Τη θέση του κάτω από τα δοκάρια θα διατηρήσει πιθανότατα ο Αραμπατζής (φέρει ευθύνη για τα γκολ της περασμένης Κυριακής, αλλά ο Μπάγεβιτς συνηθίζει να μην… θυσιάζει εύκολα τους γκολκίπερ), ενώ το ίδιο θα συμβεί με τον Μανωλά στο κέντρο της άμυνας.

Παρτενέρ του αυτή τη φορά πιθανότατα θα είναι ο Δέλλας, ενώ στο δεξί άκρο θα επανέλθει ο Γιάχιτς, αντί του Πατσατζόγλου. Η κλασική τριάδα των Σκόκο-Λυμπερόπουλου-Μπερνς αναμένεται να διατηρηθεί μπροστά από τα χαφ, ενώ ο Τζεμπούρ ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε και θα βρίσκεται ξανά στην κορυφή της επίθεσης.

«Κιτρινίζει» ο Βόλος!

Κάθε άλλο παρά μόνη της θα αισθάνεται και αύριο η ΑΕΚ, καθώς οι οπαδοί της -μετά την Πάτρα την πρώτη αγωνιστική- ετοιμάζονται να μετατρέψουν σε «Νίκος Γκούμας» και τον Βόλο.

Περίπου 4.000 «Ενωσίτες» αναμένονται αύριο στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού, ενώ μια… πρώτη γεύση από τη συμπαράσταση που τους ετοιμάζουν, οι παίκτες την πήραν από τους περίπου 40 που βρέθηκαν το Σάββατο στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή.

Παρούσα, δε, στο Βόλο είναι ήδη και η διοίκηση, με τους Αδαμίδη, Γκρέταρσον και Κασνακίδη να βρίσκονται από το Σάββατο στο πλευρό των παικτών και του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x