Μετά από έναν εξαιρετικά θεαματικό αγώνα για τη φάση των «16» του Κ1-MAX που διεξάγεται στην Κορέα ο Μιχάλης Ζαμπίδης θριάμβευσε επί του Ολλανδομαροκινού Τσαχίντ Ουλάντ ελ Χατζ, γνωστού με το ψευδώνυμο «Pitbull», και προκρίθηκε στους προημιτελικούς της διοργάνωσης.

O αγώνας ήταν αμφίρροπος, αφού ο «Pitbull» δεν λύγισε από το σφυροκόπημα του «Iron Mike» και με αντεπίθεση στο τέλος παραλίγο να «κλέψει» τη νίκη. Τελικά χρειάστηκε έξτρα γύρος για να αποφασίσουν οι Γιαπωνέζοι κριτές και εκεί ο Έλληνας προπονητής έριξε νοκ ντάουν τον αντίπαλό του, πανηγυρίζοντας έξαλλα την επιτυχία του με το προπονητικό τιμ και γνωρίζοντας την αποθέωση.

Ο αγώνας ήταν πραγματικά καταπληκτικός και ενθουσίασε τους θεατές που τον παρακολούθησαν, ενώ κάποιοι τον χαρακτήρισαν ως τον κορυφαίο της δεκαετίας! Στις 8 Νοεμβρίου ο «Iron Mike» θα δώσει την επόμενη μάχη του στο Τόκιο της Ιαπωνίας και με παρόμοιες εμφανίσεις είναι ικανός να κατακτήσει τον τίτλο του Κ-1 ΜΑΧ.

«Χαίρομαι πολύ που κέρδισα έναν τόσο δυνατό και σημαντικό αγώνα και φάνηκα αντάξιος των προσδοκιών αυτών που πιστεύουν σε εμένα. Επίσης η προετοιμασία μου απέδωσε σε πολύ υψηλό βαθμό και πλέον η προσοχή μου είναι στραμμένη στην επόμενη τελική φάση των οκτώ καλύτερων μονομάχων στο κόσμο», ήταν τα λόγια του Ζαμπίδη μετά την πολύ μεγάλη νίκη του.

Επιμέλεια: Γιάννης Μάρκουλας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρομακτικό ατύχημα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς - Αθλήτρια παραλίγο να χάσει το μάτι της από λεπίδα πατινάζ!

Στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων ο Παναθηναϊκός

Ξέσπασμα Γκιννή: «Αποχωρώ με πίκρα για τη στάση της ομοσπονδίας»!

Βράβευση του αθλητή Θεόδωρου Τσελίδη από τον Χρήστο Τεντόμα

Λος Άντζελες 2028: Αποκαλύφθηκε το σύστημα των Ολυμπιακών προκρίσεων στην επιτραπέζια αντισφαίριση

Αναμετρήθηκαν και στον δεύτερο γύρο του ιταλικού πρωταθλήματος πινγκ Τέρπου και Παπαδημητρίου

Χειροκροτήθηκε για την προσπάθεια στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση η Τσιόβολου

Ο Αλέξανδρος Γκιννής ρίχνει τίτλους τέλους στην καριέρα του, στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες!

Με πρωταγωνιστή τον Γκιώνη πέρασε στα ημιτελικά του Champions League πινγκ πονγκ ανδρών η Μπογκόρια

Οι Los Angeles Chargers επεκτείνουν το NFL Flag Football στην Ελλάδα