«Λειτούργησε με δύο μέτρα και δύο σταθμά», αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Πάνο Μπιτσαξή, σχετικά με την οριστική απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του στα Πηγάδια. Παράλληλα, οι "ερυθρόλευκοι" καλούν τους οπαδούς τους να μην ταξιδέψουν στην ακριτική πόλη για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τη SKODA ΞΑΝΘΗ.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αισθάνεται την υποχρέωση να ενημερώσει τους Έλληνες φιλάθλους ότι παρά το γεγονός ότι έκανε κάθε νόμιμη και θεμιτή ενέργεια, και με αλλεπάλληλα έγγραφα προς τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Παναγιώτη Μπιτσαξή, προκειμένου φίλαθλοί της να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους με την Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ, κάτι απόλυτα φυσιολογικό και απαραίτητο για την διατήρηση του πνεύματος άμιλλας και συνύπαρξης των φιλάθλων, αυτό στάθηκε αδύνατο.

Μετά από πολυήμερη κωλυσιεργία και εσφαλμένη ερμηνεία των νόμων και των κανονισμών, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Μπιτσαξής καθ' υπέρβαση της αρμοδιότητάς του και με διόγκωση μικροπεριστατικών λειτούργησε με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ουσιαστικά απαγόρευσε στους φιλάθλους μας να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, ενώ αντίθετα επέτρεψε σε 3.000 φιλάθλους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους με τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

Εμείς, πάντα δίπλα στους φιλάθλους μας, θα ξεπερνάμε όλες τις προκλήσεις απ' όπου και αν προέρχονται και δεν πρόκειται να αντιδράσουμε σ' αυτές.

Καλούμε τους φιλάθλους μας να μην μεταβούν στο γήπεδο της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ και να συνεχίσουν να υποστηρίζουν την ομάδα με την ίδια κόσμια συμπεριφορά, όπως άλλωστε το πράττουν από την έναρξη του πρωταθλήματος, και να είναι βέβαιοι ότι μαζί θα αντιμετωπίσουμε κάθε εμπόδιο για την επίτευξη του τελικού μας στόχου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατσάλινος Άρης, ξέρανε την Kifisia FC Tutu Deals στο 89' με λυτρωτή Γκαρέ και ανεβαίνει!

Ο Σαγάλ έπαθε... Γιαμάλ και ισοφάρισε τον Άρη με ασύλληπτη γκολάρα για την Κηφισιά!

Αλγουαθίλ: «Είμαι κατά το ήμισυ ευχαριστημένος, έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο»

Το κακό δεν... τρίτωσε: Σκόραρε με πέναλτι στη δεύτερη προσπάθεια και έβαλε μπροστά τον Άρη στη Λεωφόρο ο Μπρούμα!

Αντωνόπουλος: «Μας πονάει πολύ αυτή η ήττα με βαρύ σκορ, αλλά είναι δίκαιη»

ΟΦΗ: Απέφυγε το κάταγμα στον αυχένα ο Χριστογεώργος

Σαλάχ-Εντίν: «Αισθάνομαι κι εγώ leader, όπως όλοι οι συμπαίκτες μου - Μίλησα με τον Ουναΐ»

Αναστασίου: «Δεν έχουμε σταθερότητα και προσπαθούμε να βρούμε ισορροπία» - Τι είπε για τους τραυματίες ενόψει ΑΕΚ

Ντε Φράι: «Πολύ ικανοποιημένος για το γκολ μου και τη νίκη μας»

Λουζά: «Κρατάω το 5-1 και μία σκέψη για τους Ουναΐ και Γιάγκουσιτς»