Όπως αναμένονταν ο Παναθηναϊκός άσκησε έφεση για την τιμωρία που του επιβλήθηκε για να μηδενιστεί η ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό αλλά και να μειωθεί το υπέρογκο ποσό των 82.000 ευρώ.

Οι πράσινοι θεωρώντας κατάφωρη αδικία την ποινή την οποία το συνδύασαν με την δολοφονία του Γρηγορόπουλου, θα περιμένουν μέχρι την Τετάρτη να μάθουν τα νεότερα, αφού Τετάρτη εκδικάζονται οι υποθέσεις από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

Πάνοπλος
Με όλα τα «όπλα» στην φαρέτρα του αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι «πράσινοι» δοκιμάζονται σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα, από την οποία θέλουν να περάσουν με νίκη, ώστε να παραμείνουν στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας, είτε μαζί με τον Ολυμπιακό, είτε μόνοι τους.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην προπόνηση της Παρασκευής έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας, αφού πιστεύει ότι θα αποτελέσει σημαντικό στοιχείο στην προσπάθεια των πρωταθλητών να διασπάσουν την άμυνα των Αρκάδων. Οι παίκτες του «τριφυλλιού» ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με οικογενειακό δίτερμα το οποίο είχε διάφορους περιορισμούς.

Μοναδικός απών ήταν ο Χάρης Μαυρίας, ο οποίος θα αγωνιστεί με την ομάδα Νέων και θα προπονηθεί μαζί της.

Δίλλημα για Νίνη
Μία θέση παίζεται στην ενδεκάδα σύμφωνα με αυτά που έδειξε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στο βασικό σχήμα έκανε κάποιες… αλχημείες και δοκίμασε 12 παίκτες με τους βασικούς, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η θέση που παίζεται είναι αυτή του ενός από τους τρεις μεσοεπιθετικούς.

Πια αναλυτικά, ο Καρνέζης θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση για φέτος και θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια προσπαθώντας να πάρει την ευκαιρία που του δίνεται, ο Σειταριδης επιστρέφει κι αυτός στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Σπυρόπουλος παραμένει αριστερά και ο Μπουμσόνγκ με τον Καντέ θα είναι οι κεντρικοί αμυντικοί. Στο κέντρο ο Ζιλμπέρτο και ο Κατσουράνης που επιστρέφει μετά από τρια παιχνίδια θα είναι το δίδυμο των αμυντικών χαφ. Οι τρεις μπροστά τους θα είναι οι, Λέτο στα αριστερά, ο Χριστοδουλόπουλος στη μέση σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο και ο Μαρίνος δεξιά. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σισέ. Υπάρχει όμως και η περίπτωση ο Νίνης που ξεπέρασε το αιμάτωμα, τελικά επιλεχθεί για βασικός, αφού ο Φερέιρα τον έβαλε και αυτόν με τους βασικούς στην προπόνηση. Εάν γίνει αυτό, τότε μάλλον θα πάρει τη θέση του Στέργου Μαρίνου.


Αλέξης Παπαχρήστος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ανατροπή πρωτιάς της ΑΕΚ και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού

Νίκολιτς: «Δουλεύουμε με τον Ριμπάλτα για να φέρουμε παίκτες με προοπτική, οι προσδοκίες έχουν εκτοξευτεί»

Ξεπερνά τον έναν μήνα η απουσία του Παβλένκα στον ΠΑΟΚ

Αθανασίου: «Κίνδυνος να γράψει αρνητική ιστορία ο Παναθηναϊκός – Ούτε στις νίκες έχει καλή εικόνα»

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μπούσης: Άφησε να εννοηθεί ότι δεν έπρεπε να μετρήσουν τα γκολ της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Εντυπωσιακό κλείσιμο στη χρονιά για τον ΠΑΟΚ - Κοντά στην κορυφή και επιστρέφει ενισχυμένος»

Κόντης: «Συγκλονιστική εμφάνιση από τα παιδιά, αλλά όταν είσαι τόσο κοντά...»

Σοβαρή ζημιά στο γόνατο για Παβλένκα, τον χάνει για μεγάλο διάστημα ο ΠΑΟΚ

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ομάδα στην Τούμπα - Να δώσει ταυτότητα ο Μπενίτεθ»

Τσακίρης: «Έπρεπε να ματώσει για να σπάσει την παράδοση η ΑΕΚ - Διόρθωσε το λάθος του με τον Γκρούγιτς ο Νίκολιτς»