Stoiximan Super League

Ολυμπιακός: Αναγκαστική αλλαγή ο Έσε, στη θέση του ο Πουέρτα

Ο Σαντιάγκο Έσε αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο εντός έδρας ντέρμπι του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Απρόοπτο στον Ολυμπιακό κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Συγκεκριμένα, στο 56ο λεπτό ο Σαντιάγκο Έσε έγινε αναγκαστική αλλαγή δίνοντας τη θέση του στον Πουέρτα, με τον Αργεντινό χαφ να πιάνει τη δεξιά του γάμπα.

Κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο έδειχνε να πονά αρκετά και μάλιστα να χωλαίνει, πηγαίνοντας κατευθείαν προς τα αποδυτήρια μαζί με τον γιατρό των «ερυθρόλευκων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x