Αφιέρωμα για το νέο γήπεδο της Λάρισας φιλοξενεί το επίσημο περιοδικό της UEFA («UEFA direct») στο τεύχος του Ιανουαρίου. Το έντυπο το οποίο εκδίδεται κάθε μήνα χαρακτηρίζει το «στολίδι» του Κάμπου ως το «πιο μοντέρνο γήπεδο στην Ελλάδα».

Το περιοδικό της UEFA αναφέρεται επίσης στον πρόεδρο της ομάδας, Κώστα Πηλαδάκη, ο οποίος «εγγυήθηκε προσωπικά ότι θα καλύψει το κόστος των 45 εκατ. ευρώ που στοίχισε η κατασκευή του γηπέδου».

Επιπλέον παρουσιάζει όλες τις υπηρεσίες και τις ανέσεις που προσφέρει το νέο γήπεδο των «βυσσινί», ενώ τονίζει ότι το πρώτο διεθνές φιλικό της Εθνικής Ελλάδας για το 2011 θα διεξαχθεί στο «AEL FC ARENA», στις 9 Φεβρουαρίου, κόντρα στον Καναδά.

Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Στη σκέψη του Νίκολιτς και η Ράγιο, όχι μόνο ο Ολυμπιακός - Τι ισχύει με την ανανέωση του Γκατσίνοβιτς»

Κυκλοφορούν και... κάνουν φτερά: Τα εισιτήρια του Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Νικολακόπουλος: «Ανησυχία για Ρέτσο-Τζολάκη στον Ολυμπιακό ενόψει ΑΕΚ»

Δούκας: «Τον Ιούνιο έρχονται τα επιμέρους τμήματα του γηπέδου στον Βοτανικό»

Αθανασίου: «Αν τηρηθούν κανόνες και συμβάσεις για το ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να έχει την αποκλειστική χρήση»

Stoiximan Super League: Τότε ξεκινάει το πρωτάθλημα της νέας σεζόν

Το πρόγραμμα με τις ημέρες και τις ώρες των playoffs για το 5-8

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας των playoffs - Η ημέρα και οι ώρες των ντέρμπι σε Φάληρο και Τούμπα

Το πρόγραμμα των playoffs: Κοινή ώρα έναρξης στις 3 τελευταίες αγωνιστικές!

Κετσετζόγλου: «Θα μετρήσει πολύ αν φύγει αλώβητη η ΑΕΚ από το Φάληρο-Έχει στοιχεία για να είναι βασικός ο Γκατσίνοβιτς»