Μικρότερη απ’ όσο φόβισαν αρχικά οι έντονες εκφράσεις πόνου στο πρόσωπό του, αλλά παρόλα αυτά… ζημιά, ήταν αυτή που υπέστη ο Άρης με τον Σέρχιο Κόκε.

Ο Ισπανός αποχώρησε υποβασταζόμενος στο 16’ του αγώνα με την Καβάλα, έπειτα από σύγκρουση που είχε με τον Ντουγκλάο -με την πρώτη διάγνωση να δείχνει πρόβλημα στο αριστερό γόνατο, που θα τον κρατήσει τουλάχιστον δύο βδομάδες εκτός δράσης.

Η εσπευσμένη αντικατάσταση του Κόκε δημιούργησε φόβους για σοβαρότερο πρόβλημα, ωστόσο -όπως καθησύχασε το ιατρικό επιτελείο- δεν έχει πειραχθεί ο χιαστός στο γόνατό του.

Όποιο από τα δύο ενδεχόμενα, δε, κι αν ισχύσει μετά τις εξετάσεις που θα υποβληθεί (σε περίπτωση κάκωσης θα μείνει έξω δύο εβδομάδες, ενώ σε περίπτωση που χρειαστεί αρθροσκόπηση, θα χρειαστούν τρεις) το βέβαιο είναι πως θα χάσει τα προσεχή παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Πανιώνιο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο

TAGS: Άρης