Stoiximan Super League

Carlito’s Way!

Με την «υπογραφή» του Κάρλος Ρουίζ ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ο Άρης νίκησε 1-0 την Καβάλα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας! Μέτρια εμφάνιση από τους παίκτες του Κούπερ, που κρατούν μόνο τους τρεις βαθμούς. Νέα απώλεια, με τον Κόκε να χτυπά στο γόνατο και να κινδυνεύει να μείνει μέχρι και ένα μήνα εκτός!

Με την «υπογραφή» του Κάρλος Ρουίζ ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ο Άρης νίκησε 1-0 την Καβάλα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας!

Μέτρια εμφάνιση από τους παίκτες του Κούπερ, που κρατούν μόνο τους τρεις βαθμούς. Νέα απώλεια, με τον Κόκε να χτυπά στο γόνατο και να κινδυνεύει να μείνει μέχρι και ένα μήνα εκτός!

Πώς έπαιξε:

Ο Βελλίδης έκανε την πρώτη του εμφάνιση κάτω από τα δοκάρια του Άρη, αφού ο Σηφάκης ανέβασε πυρετό και αποκλείστηκε από την αποστολή. Από εκεί και πέρα, στο 4-4-2 του Κούπερ, η τετράδα της άμυνας -από τα αριστερά προς τα δεξιά- ήταν οι Μίσελ, Οριόλ, Λαζαρίδης και Νέτο. Στη μεσαία γραμμή, στο κέντρο ξεκίνησε ο Πρίττας με τον Φατί, στα άκρα οι Μενδρινός (αριστερά), Χαβίτο (δεξιά) και στην επίθεση ο Κόκε με τον Ρουίζ.



Ο «τελειωμένος» Ρουίζ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, ο οποίος όντως με εξαίρεση το ξεκίνημα της σεζόν δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα, αντικατέστησε επάξια τον τραυματία Τσέζαρεκ στην ενδεκάδα. Με δικό του γκολ «καθάρισε» για τον Άρη στο παιχνίδι με την Καβάλα και με δεδομένο τον τραυματισμό του Κόκε που χτύπησε στο αριστερό γόνατο κι ενδέχεται να μείνει μέχρι και ένα μήνα εκτός δράσης ίσως να τού δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία. Οι «κίτρινοι» πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό. Κόκε και Χαβίτο συνεργάστηκαν υπέροχα, ο τελευταίος βρήκε εξαιρετικά τον Ρουίζ στην περιοχή, ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ από το ύψος του πέναλτι, έδωσε μόλις στο 3ο λεπτό το προβάδισμα στον Άρη. Ο καλός Άρης, εκείνος δηλαδή της Ευρώπης, έκανε την εμφάνισή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Μόνο για λίγο όμως.

Το γρήγορο γκολ που δέχθηκε η Καβάλα, ήταν αποτέλεσμα μιας εξαιρετικής προσπάθειας των παικτών του Άρη, αλλά, με βάση την εικόνα των δύο ομάδων, το 1-0 με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο, μάλλον την αδικεί. Και μάλλον γιατί είχε την κατοχή, δημιούργησε ευκαιρίας, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Μάλιστα, σε δύο περιπτώσεις (κεφαλιά Ρουίζ και σουτ Μενδρινού από πλεονεκτική θέση) γλίτωσε από ένα δεύτερο τέρμα. Ανησυχητική ήταν και στο δεύτερο μέρος η εικόνα του Άρη. Χωρίς ενέργεια, νεύρο, πάθος. Τουλάχιστον δεν το «πλήρωσε», με την Καβάλα να μένει με την πικρή γεύση της καλής εμφάνισης, που δεν συνδυάστηκε όμως με ανάλογα θετικό αποτέλεσμα. Τους «Αργοναύτες» παρακολούθησε ο Σέρσε Κόσμι, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Χένρικ Κάσπερτσακ.



Άρης (Έκτορ Κούπερ): Βελλίδης, Μίσελ, Οριόλ, Λαζαρίδης, Νέτο, Φατί, Πρίττας, Μενδρινός, Χαβίτο (83' Καζναφέρης), Κόκε (16' λ.τ. Τσεσνάουσκις 91' Κατίδης), Ρουίζ.

Στον πάγκο: Χουάνμα, Κουλουχέρης, Οικονομόπουλος.

Καβάλα (Χένρικ Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης (77' Γιάννου), Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Χργκόβιτς, Καρντόσο, Ντικρόκ, Βουτσίτσεβιτς, Ονουάτσι, Δρόσος (30' Νταρσβίλ, 46' Ελευθεριάδης), Ογκμπέτσε.

Στον πάγκο: Βαγέχο, Θεοδωρέλλης, Καπνόπουλος, Αυλωνίτης.

Διαιτητής: Παμπορίδης (Κιλκίς)
Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Ελευθερίου (Αθηνών)
Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x