Προσγειωμένος εμφανίστηκε μετά το παιχνίδι με την Καβάλα (που κρίθηκε από δικό του γκολ) ο Κάρλος Ρουίς.

Ο Λατινοαμερικανός, που εμφανιζόταν το τελευταίο διάστημα κοντά στην πόρτα της εξόδου από τους «κίτρινους», δεν θέλησε να σταθεί στη δική του απόδοση και χαρακτήρισε πιο σημαντική από τη δική του απόδοση «τη μεγάλη νίκη που κατάφερε να πάρει η ομάδα και την οποία χρειαζόταν πάρα πολύ».

Αφού αφιέρωσε, λοιπόν, το γκολ στην κοπέλα του -που όπως τόνισε τον στήριξε σε όλο το δύσκολο τελευταίο διάστημα- δεν θέλησε να το παρουσιάσει ως «απάντηση» στα σενάρια που ακούγονται:

«Πάντα γράφονται διάφορα, όμως εγώ προσπαθώ να μην ακούω. Το ίδιο έκανα και όταν είχα μείνει κάποιο καιρό έξω. Σήμερα επέστρεψα, έκανα τη δουλειά μου και κοιτάζω μπροστά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Το Σάββατο στηρίζουμε τη γειτονιά που μεγαλώσαμε από παιδιά»: Το κάλεσμα του Ατρόμητου ενόψει Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Έχει δείξει ότι ξέρει να διαχειρίζεται όλα τα συναισθήματα ο Νίκολιτς - Η πιθανότερη 11άδα της ΑΕΚ για Βόλο»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός στην ευρωπαϊκή ελίτ - Ο κόσμος δίπλα στην ομάδα για το πρωτάθλημα»

Σαββόπουλος: «Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κόπωση του Παναθηναϊκού ο Άρης - Δεν νομίζω να προλαβαίνει ο Μορόν»

Γίνεται επίτιμος δημότης Θεσσαλονίκης ο Ιβάν Σαββίδης!

«Σκάουτερ της ΑΕΚ στο Γκενκ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Με Παλάσιος και Λιάγκα η αποστολή του Λεβαδειακού ενόψει Κηφισιάς

Ατρόμητος: Μεγάλη επιστροφή Τσιλούλη ενόψει Παναιτωλικού - Εκτίει ο Χουτεσιώτης

Με Μαυρία ο Παναιτωλικός στο Περιστέρι, αλλά χωρίς Σμυρλή και Σατσιά

Με ευχάριστα νέα για Σισοκό και Τσιριβέγια η προπόνηση του Παναθηναϊκού

TAGS: Άρης