Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Νίκος Ρισβάς, συμφώνησε με τον νομικό εκπρόσωπο του Κώστα Χριστοφιδέλη για κατάθεση νέου συμβολαίου στην ΕΣΑΠ στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Το συγκεκριμένο συμβόλαιο θα ενεργοποιηθεί μετά τη λήξη της τιμωρίας του διεθνούς ακραίου, που έχει τιμωρηθεί με ένα χρόνο μακριά από τα τάραφλεξ, εξαιτίας χρήσης απαγορευμένων ουσιών και μπορεί να αγωνιστεί μόνο όταν ολοκληρωθεί η ποινή του.

Το «πράσινο» ΤΑΑ θεωρεί πως η ενέργεια του να καταθέσει συμβόλαιο στην ΕΣΑΠ, ενώ ο αθλητής είναι τιμωρημένος, είναι καθόλα νόμιμη και ακολουθεί το δεδικασμένο της υπόθεσης του Σιριάνις στον Άρη.

Εν τω μεταξύ, μικρή οικονομική διαφορά χωρίζει τον Παναθηναϊκό από τον Μαρτσέλο Σάκι της Κηφισιάς. Οι «πράσινοι» έκαναν οικονομική πρόταση κοντά στα 20.000 ευρώ για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου και ο 37χρονος Βραζιλιάνος ακραίος έκανε αντιπροσφορά στην ομάδα των βορείων προαστίων, ώστε να «μετακομίσει» στη Γλυφάδα.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Volley League Γ - 22η αγωνιστική: Kρίσιμα ματς στην τελευταία αγωνιστική της regular season

Οι καλύτερες στιγμές από τη νίκη του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου

Η απονομή του Κυπέλλου Ελλάδας στον Παναθηναϊκό, με Αγραπιδάκη και Πρωτοψάλτη να σηκώνουν την κούπα!

Ανδρεόπουλος: «Έχουμε κάνει τα πάντα με τον Παναθηναϊκό, αλλά Κύπελλο δεν είχαμε - Αφιερωμένο στη Θύρα 13»!

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ομάδα βόλεϊ

Η «Χρυσή Βίβλος» του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών: Έφτασε τις 7 κατακτήσεις ο Παναθηναϊκός!

O ατσάλινος Παναθηναϊκός το Κύπελλο με ανατροπή, ο Φλοίσβος το χειροκρότημα με την αξία του!

Παναθηναϊκός-Φλοίσβος: Τελικός στη Λάρισα με ξεκάθαρο φαβορί που πρέπει να... προσέχει!

Επική ανατροπή κόντρα στον Πανιώνιο για τον Φλοίσβο και… ραντεβού με τον Παναθηναϊκό στον τελικό Κυπέλλου!

Ανδρεόπουλος: «Είχαμε προετοιμάστει σωστά για το παιχνίδι - Ας μην το... ματιάζουμε για τον τελικό, δεν θα πω κάτι»