Ο Μπράνκο Κοβάρτσεβιτς τόνισε πως ευχαριστήθηκε στο έπακρο και τα δυο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπενφίκα για το Challenge Cup βόλεϊ γυναικών, στάθηκε στις αλλαγές που έκαναν οι δύο προπονητές μέχρι η δική του βασική εξάδα να του δώσει τελικά την πρόκριση και θεωρεί πως συνολικά έκαναν λιγότερα λάθη και είχαν περισσότερη τύχη από τις Πορτογαλίδες.
Αναλυτικά: «Ήταν δύο εκπληκτικά και διασκεδαστικά παιχνίδια, ποιοτικά και καλού επιπέδου. Κι οι δύο ομάδες έκαναν αρκετές αλλαγές σε μερικές στιγμές. Τελικά, πήραμε τη νίκη με τη βασική μας εξάδα. Λιγότερα λάθη, περισσότερη τύχη, έπαιξαν τον ρόλο τους σε αυτά τα δύο παιχνίδια για να έρθει η πρόκριση».
Η Μέλανι Σαφμάστερ τόνισε πως: «Δώσαμε μια μεγάλη μάχη, πήραμε μια μεγάλη νίκη στα πέντε σετ. Σπουδαία νίκη, είμαι πολύ χαρούμενη που νικήσαμε σε αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι, σε αυτή την ατμόσφαιρα κι είμαστε έτοιμοι για τον επόμενο γύρο».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






