Στην Ισπανία βρίσκεται ήδη από το απόγετμα της Τετάρτης η γυναικεία ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης, η οποία από την Παρασκευή ως την Κυριακή θα συμμετάσχει στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Καπ των γυναικών. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας θα αντιμετωπίσει στη διοργάνωση τη ρωσική Κίνεφ Κίρισι, την οικοδέσποινα Σαμπαντέλ και τη γερμανική Μπόχουμ, με στόχο μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου, ώστενα προκριθεί στο φαίναλ φορ της διοργάνωσης. Αμερικανίδα στη Γλυφάδα.
Ο Τάσος Παπαναστασίου δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα έχει στη διάθεσή του τις Ανθή Μυλωνάκη, Ντίνα Κουτέλη, Αντιγόνη Ρουμπέση, Αντυ Μελιδώνη, Γιούλη Λαρά, Σοφία Πετσάλη, Κυριακή Λιόση, Κατερίνα Οικονομοπούλου, Κρυσταλλία Διαμαντίδη, Ρεμπέκα Ρίπον, Κελίνα Κάντζου, Μαριέττα Ζηλάκου, Αλεξάνδρα Ασημάκη και Ελένη Κούβδου.
Πρώτος αντίπαλος του ΝΟΒ την Παρασκευή το βράδυ θα είναι η Κίνεφ, που ήταν δεύτερη στην περσινή διοργάνωση. Το Σάββατο το απόγευμα οι «μπέμπες» θα παίξουν κόντρα στην οκοδέσποινα και την Κυριακή το μεσημέρι θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους κόντρα στους Γερμανούς.
Εν τω μεταξύ, αμερικανική... ενίσχυση αναμένεται για τη γυναικεία ομάδα πολο της Γλυφάδας, ενόψει των αγώνων της ημιτελικής φάσης, που θα γίνουν το τριήμερο 17-19 Μαρτίου στον Πειραιά. Ο ΑΝΟΓ απέκτησε τη Νάταλι Γκόλντα, η οποία θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Η 24χρονη παίκτρια είναι διεθνής με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ, με την οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και το ασημένιο στο περυσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μόντρεαλ, καθώς και τον τίτλο στο World League του 2004. Εφόσον η Γλυφάδα προκριθεί στο φάιναλ-φορ της διοργάνωσης, η Γκόλντα θα παραμείνει στο δυναμικό της Γλυφάδας και θα την ενισχύσει στην τελική φάση της διοργάνωσης.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης