Τη νίκη ύστερα από δύο σερί ήττες θα επιδιώξει η Καβάλα, η οποία υποδέχεται τον Πανελλήνιο, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ. Ο προπονητής των γηπεδούχων, Δημήτρης Πρίφτης, θεωρεί πως ο Πανελλήνιος βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο, ενώ το κλειδί της αναμέτρησης θα είναι ο έλεγχος των ριμπάουντ και του ρυθμού.

«Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανελλήνιος στους τελευταίους αγώνες βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο. Το ρόστερ του έχει διαφοροποιηθεί αισθητά με τις καινούριες προσθήκες, κυρίως στη γραμμή των ψηλών, όπου έχει ενισχυθεί σημαντικά. Εμείς θα πρέπει να διασφαλίσουμε τα ριμπάουντ και να διατηρήσουμε το ρυθμό στο γήπεδο μας», τόνισε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Από την πλευρά του, ο Σον Χαφ δήλωσε πως η βοήθια του κόσμου θα παίξει σημαντικό ρόλο: «Σίγουρα θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Μετά την ήττα από τον Ίκαρο, θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες στο γήπεδο μας. Ο Πανελλήνιος έχει ενισχυθεί σημαντικά, προέρχεται από νίκες και ξέρουμε ότι θα έρθει με φόρα για να νικήσει και στην Καβάλα. Θα παλέψουμε για τη νίκη και με τη βοήθεια του κόσμου μας, πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Παναγιώτης Κεφαλάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Νιλικίνα

Το συλλεκτικό μπλουζάκι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς

Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Φαλ: «Σας ευχαριστώ για όλα, ένιωσα από την αρχή σαν στο σπίτι μου»

Γιαννακόπουλος: «Το '24 ευρωπαϊκό, το '25 γήπεδο στολίδι, το '26 επιστροφή βασιλιά - Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

«Πλήρωσε» το στοίχημα ο Φουρνιέ και έβαψε κόκκινο το μούσι του!

Μένει Παρτίζαν και δεν ακολουθεί τον Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό ο Μάτοβιτς

«Η ιστορία συνεχίζεται»: Η φωτογραφία Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο άγαλμα του Παύλου

Η έκπληξη των οπαδών στον Γιαννακόπουλο - Του τραγούδησαν για τα γενέθλιά του

Λάθος του μεταφραστή με... Ολυμπιακό: Γελούσε ο Ομπράντοβιτς, φτυνόταν ο Γιαννακόπουλος

Άρης Betsson: Η ΚΑΕ απαντά σε συχνές ερωτήσεις για τα διαρκείας