Ελλάδα

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Με μία σίγουρη απουσία και έναν αμφίβολο παίκτη θα παραταχθεί το Μαρούσι κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Τζόρνταν Γουόκερ να δηλώνει πως η ομάδα των βορείων προαστίων θα παλέψει το ματς.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το Μαρούσι έχει μια πολύ δύσκολη εντός έδρας αποστολή, καθώς ποδέχεται την Κυριακή (17:30, ΣΠΟΡ FM TV) στο Άγιο Θωμά τον Ολυμπιακό, που παραμένει αήττητος στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η τελευταία του Αμαρουσίου επί των «ερυθρολεύκων» καταγράφεται στην κανονική περιόδο της σεζόν 2009-10 με 82-74, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι τότε στο τιμόνι της ομάδας καθόταν ο νυν προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, την σεζόν της μεγάλης πορείας στην Ευρωλίγκα.

Για μια ακόμη φορά εκτός, παραμένει ο τραυματίας Χρήστος Ιορδάνου, ενώ η συμμετοχή του Ζεμπ Τζακσον θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Ο Αμερικανός γκαρντ νιώθει ενοχλήσεις το πόδι και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

«Όπως κάθε παιχνίδι, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να παρουσιάσουμε την καλύτερη εκδοχή μας. Παίζοντας με τον πρωταθλητή Ευρώπης είναι σημαντικό να μείνουμε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πλάνο για να δείξουμε τις δυνατότητές μας.

Ξέρουμε ο αντίπαλός μας είχε ματς Ευρωλίγκας την Παρασκευή και είναι φυσιολογικό να έχει επιβαρυνθεί, κάτι που θα προσppαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε, όσο μπορούμε. Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν καν γίνει»
δήλωσε ο πλέι μέικερ της ομάδας των βορείων προαστίων, Τζόρνταν Γουόκερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x