Στο χέρι του Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι η συμμετοχή των Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Σωτήρη Νίνη στην πρώτη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ, την ερχόμενη Τετάρτη στο ΟΑΚΑ (21:00).

Ο Γάλλος αμυντικός και ο Βραζιλιάνος αμυντικός ακολούθησαν μεν τη Δευτέρα ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο το ιατρικό τιμ εκτιμά πως θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν. Ο Νίνης, που δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα λόγω ίωσης, αισθάνεται ήδη καλύτερα και αναμένεται να είναι επίσης διαθέσιμος. Συνεπώς η απόφαση για το αν θα συμπεριληφθούν-σε πρώτη φάση-στην αποστολή του «τριφυλλιού» εξαρτάται από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Ο προπονητής των πρωταθλητών έχει αποδείξει πως δεν συνηθίζει να ρίχνει στη μάχη παίκτες που έχουν χάσει προπονήσεις και είναι πιθανό-δεδομένου πως ακολουθεί ένα βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα με δύσκολα ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο-να επιλέξει τουλάχιστον να τους αφήσει εκτός ενδεκάδας.

Μέτρια η κίνηση στα εισιτήρια

Με… χαλαρούς ρυθμούς «φεύγουν» τα εισιτήρια του αγώνα της Τετάρτης. Πάντως εκτιμάται πως-παρά το εργάσιμο της ημέρας και της προχωρημένης ώρας έναρξης του αγώνα-στις εξέδρες θα βρεθούν τουλάχιστον 25.000 θεατές. Στους οπαδούς θα γίνουν αυστηρές συστάσεις, προκειμένου να μην υπάρχει νέα τιμωρία της έδρας της ομάδας.

Ζητείται πρόεδρος…

Η γενική συνέλευση μετόχων της Δευτέρας δεν έκανε… σοφότερο κανέναν, αφού στο μείζον θέμα της ανάδειξης προέδρου δεν σημειώθηκε καμία ουσιαστική εξέλιξη. Πρόθεση των μετόχων είναι να βρεθεί κάποιος να καλύψει τη χηρεύουσα θέση μέχρι το ΔΣ της Πέμπτης, ωστόσο επί της παρούσης όλα τα κοινής αποδοχής πρόσωπα στα οποία έχει προταθεί κάτι τέτοιο, απάντησαν αρνητικά. Αν δεν υπάρξει κάποια έκπληξη, η ΠΑΕ θα πορευτεί μέχρι νεωτέρας με τον Δημήτρη Γόντικα στο μάνατζμεντ (ως προεδρεύων αντιπρόεδρος ή με κάποιον άλλο τίτλο), αν και κάποιοι πρότειναν για τη θέση τον Παναγιώτη Δάβαρη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube