Πρόβλημα προέκυψε στη σημερινή προπόνηση του Άρη και ενόψει του ερχόμενου εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Κηφισιά Tutu Deals (18/10, 20:00), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
Ο Λορέν Μορόν συγκρούστηκε με συμπαίκτη του και αποχώρησε από την προπόνηση. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει υποστεί κάκωση στον αυχένα, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ για το ματς της Κυριακής.
Κατά τα άλλα, το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλάμβανε νευρομυϊκή ενεργοποίηση, τακτικό παιχνίδι σε όλη τη φάση του αγώνα και στατικές φάσεις σε άμυνα και επίθεση.
Αύριο, Σάββατο, με την προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι στις προπονητικές εγκαταστάσεις ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






