Ευχαριστημένοι –σε γενικές γραμμές- από τη διαιτησία του κ. Παππά είναι στη Λάρισα, ωστόσο έχουν έντονα παράπονα από δύο συγκεκριμένες αποφάσεις του α’ βοηθού του, κ. Φλώριου Ελευθερίου, στην σημερινή κρίσιμη αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό.

«Απαιτούμε από κάποιους σοβαρότητα» δήλωσε στο www.sport-fm.gr ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΛ, Γιώργος Μανταίος.

Κατά την διάρκεια της τρέχουσας σεζόν, οι «βυσσινί» έχουν νοιώσει αρκετές φορές αδικημένοι από τη διαιτησία και δεν δίστασαν να το εκφράσουν δημοσίως.

Στη σημερινή αναμέτρηση τα παράπονά τους εστιάζονται σε δύο συγκεκριμένες φάσεις, όταν στο 67’ και στο 70’ ο Αλεξάντερ Σίμιτς υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιντ από τον α’ βοηθό του κ. Παππά, Φλώριο Ελευθερίου.

«Όταν το διακύβευμα είναι τόσο σοβαρό, απαιτούμε από κάποιους να επιδεικνύουν την ίδια σοβαρότητα στη λήψη αποφάσεων. Συγχαρητήρια στον κ. Παππά και στον β’ βοηθό του για την εξαιρετική διαιτησία», ήταν το σχόλιο του κ. Μανταίου στο www.sport-fm.gr.

Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο… τιμολόγιο της Ντόρτμουντ στην Γκλάντμπαχ

Αποχαιρέτησε τον Καμπελά ο Ροντινέι: «Μέγιστος σεβασμός για σένα, είσαι κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά»

Επιστροφή Χάμουλιτς και Κάργα στην αποστολή του Βόλου ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ζίβκοβιτς