Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ.

Οι «ερυθρόλευκοι» πέταξαν γύρω στις 19.30 από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και προσγειώθηκαν λίγο πριν τις 20.30 στο «Μακεδονία». Στη συνέχεια με συνοδεία μεγάλης αστυνομικής δύναμης το πούλμαν, μετέφερε τους παίκτες της ομάδας στο ξενοδοχείο στο οποίο θα καταλύσουν μέχρι το παιχνίδι.

Πανέτοιμοι για την πρόκριση
Στην ομάδα έχουν κρατήσει αρκετά χαμηλούς τόνους ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει πάρει μαζί τους όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές αφήνοντας εκτός αποστολής τον ανέτοιμο, Ντουντού και τον τραυματία, Ριέρα.

Η απουσία του Ισπανού μεσοεπιθετικού αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα για την 11άδα. Πιθανή λύση είναι η μετατόπιση του Μιραλάς στο αριστερό άκρο, κάτι που ο Βέλγος το έχει κάνει και το παρελθόν. Από εκεί και πέρα δεν πρέπει να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μιας έκπληξης με τον Τζεμπούρ να ξεκινά βασικός αντί του Πάντελιτς στην κορυφή της επίθεσης, με τον Ζαϊρί να ξεκινά από τη δεξιά πλευρά.

Στον άξονα θα βρίσκεται ο Φουστέρ, με τους Ιμπαγάσα, Μοντεστό πίσω τους. Στην άμυνα οι: Ραούλ Μπράβο, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Τοροσίδης. Κάτω από τα δοκάρια ενδέχεται ο Νικοπολίδης να ξεκινήσει βασικός κάτι που συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι Κυπέλλου ΟΠΑΠ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανσερραϊκός: «Είναι ντροπή αυτό που γίνεται και σήμερα για το ελληνικό πρωτάθλημα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ δείχνει αξιοσημείωτη σταθερότητα μέσα σε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είχε καλύτερες και περισσότερες ευκαιρίες από τον ΠΑΟΚ για να νικήσει»

Ντέμης για αποβολή Όζμπολτ: «Οδηγήθηκε σε λάθος ο διαιτητής από την αντίδραση του Τζολάκη, ούτε καν φάουλ δεν είναι»

Τσακίρης: «Δεν μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη με τον βαθμό στην Τούμπα η ΑΕΚ, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία»

Ντέμης για τις αποδοκιμασίες στον Μπακασέτα: «Εγώ είχα παραιτηθεί για αυτόν τον λόγο» - Τι είπε για Μπενίτεθ

Σαραγόσα: «Όταν μιλάω με προπονητές του εξωτερικού, γελούν με αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα»

Τσανάκας: «Ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης, πίστης, αλλά και απαίτησης από τον Μαρινάκη»

Κέρκεζ: «Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, κάναμε παιδικά λάθη»

Το τρελό φινάλε στο Περιστέρι: Από τη φωτοβολίδα του Μουτουσαμί στο 87', στην κεφαλιά-οβίδα του Τεϊσέιρα στο 92'!