Stoiximan Super League

Οριστικά χωρίς Ριέρα

Όπως αναμενόταν ο Ριέρα έμεινε εκτός αποστολής στον Ολυμπιακό για το παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο ΟΠΑΠ το οποίο θα γίνει αύριο στην Τούμπα κεκλεισμένων των θυρών. Ο Ισπανός δεν κατάφερε να γυμναστεί και σήμερα λόγω του προβλήματος που απεκόμισε από τον αγώνα στο Βόλο και έκανε και σήμερα θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Όπως αναμενόταν ο Ριέρα έμεινε εκτός αποστολής στον Ολυμπιακό για το παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο ΟΠΑΠ το οποίο θα γίνει αύριο στην Τούμπα κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Ισπανός δεν κατάφερε να γυμναστεί και σήμερα λόγω του προβλήματος που απεκόμισε από τον αγώνα στο Βόλο και έκανε και σήμερα θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Ποτουρίδης ο οποίος έχει υποστεί θλάση. Αντίστοιχα, και ο Ντουντού δεν θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη καθώς κρίθηκε ανέτοιμος για ένα τόσο σημαντικό αλλά και σκληρό παιχνίδι.

Έτσι οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι οι εξής:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Ζαϊρί, Ρόμενταλ, Γ. Παπαδόπουλος, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζεμπούρ.

Όσοι ποδοσφαιριστές δεν θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη θα γυμναστούν αύριο στις 10.30 το πρωί στο Ρέντη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x